Xiaomi kondigt de release aan van Watch 2 Pro op 26 september

Xiaomi kondigt de release aan van Watch 2 Pro op 26 september

Uncategorized

Xiaomi heeft met een teaser laten weten dat de Watch 2 Pro op 26 september uitgebracht zal worden en op Wear OS zal draaien. Dit is de eerste keer in drie jaar dat het Chinese techbedrijf het besturingssysteem van Google gebruikt.

In de teaser, gedeeld door onder andere Xiaomi Nederland, verwijst het bedrijf naar 26 september, dezelfde dag als de aankondiging van de aankomende Xiaomi 13T en 13T Pro. Zowel de Xiaomi Watch 2 Pro als de 13T en 13T Pro zullen naar verwachting beschikbaar zijn in de Benelux. De adviesprijs van de smartwatch is nog niet bekendgemaakt.

Leaker Arsène Lupin deelde enkele dagen geleden screenshots van wat lijkt op de productpagina van de Watch 2 Pro. Hieruit blijkt dat de smartwatch wordt aangedreven door een Snapdragon W5+ Gen 1-soc. Verder heeft het horloge 2GB geheugen en 32GB opslagruimte. Het scherm heeft naar verluidt een grootte van 1,43 inch met een resolutie van 466 x 466 pixels. De batterij heeft volgens de bron een capaciteit van 500mAh. Geruchten suggereren dat de Watch 2 Pro verkrijgbaar zal zijn voor een startprijs van 270 euro voor de reguliere versie en 330 euro voor de LTE-variant.