Microsoft onthult de nieuwste toevoegingen aan Xbox Game Pass

Microsoft onthult de nieuwste toevoegingen aan Xbox Game Pass

Uncategorized

Microsoft heeft onlangs de tweede golf van games aangekondigd die beschikbaar zullen zijn op Xbox Game Pass in november 2023. Deze aankondiging heeft gamers over de hele wereld enthousiast gemaakt. De toevoeging van deze nieuwe games zal de speelervaring voor abonnees verbeteren en zorgen voor vele uren vermaak.

Een van de hoogtepunten van deze aankondiging is Coral Island, een boerderijsimulatiespel ontwikkeld door Stairway Games. Gamers kunnen zich nu volledig onderdompelen in het leven op een eiland met dit spel, dat beschikbaar is op Cloud en Xbox Series X|S.

Een andere opvallende toevoeging aan Xbox Game Pass is Persona 5 Tactica, een tactische spin-off van de populaire game Persona 5. Deze game zal vanaf de eerste dag, 17 november, beschikbaar zijn op Game Pass voor Cloud, Console en PC.

Daarnaast zal Dune: Spice Wars, een real-time strategiespel ontwikkeld door Shiro Games en uitgegeven door Funcom, verrassend genoeg nu al beschikbaar zijn op PC Game Pass. Op 28 november zal het ook naar Cloud Gaming komen. Dit spel speelt zich af in het universum van Dune en belooft gamers een spannende strategische ervaring.

Tot slot zal Rollerdrome, een populaire third-person actieshooter ontwikkeld door Roll7, op 28 november worden toegevoegd aan Game Pass. Dit spel heeft al lovende recensies ontvangen en gamers kunnen zich verheugen op de actie en sensatie die het te bieden heeft.

Naast deze geweldige toevoegingen zijn er echter ook enkele games die tegen het einde van de maand uit Game Pass zullen verdwijnen. Het is dus belangrijk voor abonnees om deze games te spelen voordat ze niet meer beschikbaar zijn.

Met de aankondiging van deze nieuwe games bewijst Microsoft opnieuw dat Xbox Game Pass een onmisbare dienst is voor gamers van alle niveaus. Met een steeds groter wordende bibliotheek van spellen biedt Game Pass een diverse en meeslepende ervaring voor alle abonnees.

Veelgestelde vragen:

Q: Welke games worden toegevoegd aan Xbox Game Pass?
A: Enkele van de nieuwe toevoegingen zijn Coral Island, Persona 5 Tactica, Dune: Spice Wars en Rollerdrome.

Q: Wanneer zullen deze games beschikbaar zijn?
A: Coral Island is nu beschikbaar, Persona 5 Tactica zal beschikbaar zijn vanaf 17 november en Dune: Spice Wars en Rollerdrome zullen op 28 november worden toegevoegd aan Game Pass.

Q: Zijn er ook games die uit Xbox Game Pass zullen verdwijnen?
A: Ja, aan het einde van de maand zullen enkele games uit Game Pass worden verwijderd. Het is raadzaam om deze games voor die tijd te spelen.