Microsoft kondigt nieuwe wave aan games aan voor Xbox Game Pass in november 2023

Microsoft kondigt nieuwe wave aan games aan voor Xbox Game Pass in november 2023

Uncategorized

Microsoft heeft onlangs de tweede wave aan games aangekondigd die in november 2023 naar Xbox Game Pass zullen komen. Deze aankondiging brengt een nieuwe lading spannende titels waar abonnees naar uit kunnen kijken.

Een van de opwindende toevoegingen aan Xbox Game Pass is Coral Island. Deze farm sim game, ontwikkeld door Stairway Games, is nu beschikbaar op zowel de Cloud als de Xbox Series X|S. Duik in het leven op een eiland en geniet van de unieke ervaring van het runnen van een boerderij.

Een andere opvallende titel die naar Xbox Game Pass komt, is Persona 5 Tactica. Deze tactische spin-off van Persona 5 zal beschikbaar zijn op de Cloud, Console en PC vanaf dag één van de release, namelijk op 17 november. De game biedt spelers een nieuwe manier om te genieten van de geliefde Persona 5-wereld.

Een verrassende toevoeging aan Xbox Game Pass is Dune: Spice Wars. Deze real-time strategy game, ontwikkeld door Shiro Games en uitgegeven door Funcom, speelt zich af in het universum van Dune. Hoewel de game nu al beschikbaar is op PC Game Pass, kunnen Cloud Gaming-gebruikers er vanaf 28 november ook van genieten.

Tot slot hebben we Rollerdrome, een gewaardeerde third-person action shooter van Roll7. Deze game zal op 28 november zijn intrede maken op Game Pass en is speelbaar op de Cloud, PC en Xbox Series X|S.

FAQ:

Q: Welke games voegt Microsoft toe aan Xbox Game Pass in november 2023?
A: Enkele van de toevoegingen zijn Coral Island, Persona 5 Tactica, Dune: Spice Wars en Rollerdrome.

Q: Welke platforms zijn ondersteund voor deze games?
A: Coral Island is beschikbaar op de Cloud en Xbox Series X|S, Persona 5 Tactica op de Cloud, Console en PC, Dune: Spice Wars op PC Game Pass en later op Cloud Gaming, en Rollerdrome op de Cloud, PC en Xbox Series X|S.

Q: Zijn er ook games die Xbox Game Pass verlaten in november 2023?
A: Ja, aan het einde van de maand zullen er zeven games Game Pass verlaten. Helaas zijn de specifieke titels niet vermeld in het artikel.

Q: Wie heeft deze aankondiging gedaan?
A: Microsoft heeft onlangs de tweede wave aan games aangekondigd die naar Xbox Game Pass komen in november 2023.