Nieuwe golf van games aangekondigd voor Xbox Game Pass in november 2023

Nieuwe golf van games aangekondigd voor Xbox Game Pass in november 2023

Uncategorized

Microsoft heeft zojuist de tweede golf van games aangekondigd die in november 2023 naar Xbox Game Pass komen. Deze nieuwe toevoegingen zorgen voor nog meer plezier en opwinding voor gamers over de hele wereld. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe spellen die binnenkort beschikbaar zijn.

1. Coral Island (Cloud en Xbox Series X|S) – Stairway Games komt nu met een boeiende farm sim game waarbij je het leven op een eiland ervaart. Ga aan de slag met verschillende taken en ontdek de schoonheid van het eiland. Link: [Source](https://www.stairwaygames.com/coral-island)

2. Persona 5 Tactica (Cloud, Console en PC) – Een tactische spin-off van de populaire game Persona 5. Deze strategische game is vanaf dag één beschikbaar op Game Pass op 17 november. Grijp deze kans om je vaardigheden te tonen en jezelf onder te dompelen in de wereld van Persona.

3. Dune: Spice Wars (PC Game Pass en Cloud Gaming) – Shiro Games en Funcom brengen ons deze verrassende real-time strategy game die zich afspeelt in het spannende universum van Dune. Link: [Source](https://www.funcom.com/games/dune-spice-wars)

4. Rollerdrome (Cloud, PC en Xbox Series X|S) – Een geweldige third-person action shooter ontwikkeld door Roll7, de bekende Britse ontwikkelaar achter de OlliOlli reeks. Bereid je voor op non-stop actie en adrenaline in deze goed ontvangen game.

Daarnaast zijn er ook zeven games die Game Pass aan het einde van de maand zullen verlaten. Wees er dus snel bij en geniet nog van deze titels voordat ze verdwijnen.

FAQ:

Q: Hoe kan ik toegang krijgen tot Xbox Game Pass?
A: Xbox Game Pass is beschikbaar voor abonnees en kan worden gekocht via de Xbox-website of de Xbox-console.

Q: Zijn er extra kosten verbonden aan het spelen van games op Game Pass?
A: Een Xbox Game Pass-abonnement geeft je toegang tot een breed scala aan games zonder extra kosten, zolang je abonnement actief is.

Q: Welke andere games zijn beschikbaar op Xbox Game Pass?
A: Xbox Game Pass biedt een uitgebreide bibliotheek met games, inclusief populaire titels zoals Halo, Forza, Gears of War en nog veel meer.

Q: Worden er regelmatig nieuwe games toegevoegd aan Xbox Game Pass?
A: Ja, Microsoft voegt regelmatig nieuwe games toe aan Xbox Game Pass om spelers te voorzien van een gevarieerd aanbod aan titels.