Black Friday-aanbiedingen: Xbox Series X en Xbox Series S in de uitverkoop

Black Friday-aanbiedingen: Xbox Series X en Xbox Series S in de uitverkoop

Uncategorized

Ook dit jaar doet Microsoft Xbox mee met Black Friday. Tijdens de komende tien dagen kunnen fans profiteren van flinke kortingen op Xbox-consoles, controllers en games. Een absolute must-have voor gamers die op zoek zijn naar next-gen consoles is de Xbox Series X of de Xbox Series S, en deze worden tijdelijk aangeboden met aantrekkelijke kortingen bij verschillende retailers.

De Xbox Series X, met zijn grensverleggende prestaties en verbluffende graphics, wordt tijdelijk aangeboden met een korting van maar liefst 120 euro op de adviesprijs. Daarnaast zijn er ook speciale bundelaanbiedingen, zoals de Xbox Series X Diablo IV-bundel en de Xbox Series X Forza Horizon 5-bundel, waarbij je kunt profiteren van dezelfde korting.

Voor degenen die liever gaan voor de Xbox Series S, de compactere versie van de next-gen console, is er ook goed nieuws. Deze console is tijdelijk verkrijgbaar met een korting van 50 euro. Bovendien wordt ook de Xbox Series S-bundel, inclusief 3 maanden Xbox Game Pass Ultimate, tijdelijk in prijs verlaagd.

En wat betreft de Xbox wireless controllers, zijn er ook kortingen te vinden. Tijdelijk kunnen gamers genieten van 25% korting op geselecteerde Xbox wireless controllers. Maar dat is niet alles! Via Xbox Design Lab hebben gebruikers ook de mogelijkheid om gratis te laten graveren op de Xbox Elite Wireless Controller Series 2, tussen 23 en 30 november.

Naast de kortingen op consoles en controllers, heeft Microsoft ook een grote Black Friday Sale in de Microsoft Store. Hier kunnen gamers profiteren van kortingen tot wel 50% op first-party games, evenals op third-party games. Populaire titels zoals Age of Empires IV, Forza Horizon 4 & 5, Halo Infinite, Minecraft Dungeons, Minecraft Legends en Sea of Thieves zijn allemaal te vinden tegen aantrekkelijke prijzen.

Daarnaast zijn er nog andere interessante deals beschikbaar in de Microsoft Store, zoals EA Sports FC, Assassin’s Creed Mirage, Diablo IV, Hogwarts Legacy, Dead Island 2 Deluxe Edition, Resident Evil 4, F1 23, Street Fighter 6, EA Sports UFC 5 en Lords of the Fallen, allemaal verkrijgbaar met flinke kortingen.

FAQ

Wat zijn de Black Friday-aanbiedingen van Microsoft Xbox?

Microsoft Xbox biedt tijdens Black Friday flinke kortingen op Xbox-consoles, controllers en games. Zo zijn de Xbox Series X en Xbox Series S tijdelijk verkrijgbaar met korting bij verschillende retailers. Daarnaast zijn er ook kortingen op geselecteerde Xbox wireless controllers en een grote Black Friday Sale in de Microsoft Store, met kortingen tot wel 50% op first-party en third-party games.

Hoeveel korting krijg ik op de Xbox Series X en Xbox Series S?

De Xbox Series X wordt tijdelijk aangeboden met 120 euro korting op de adviesprijs. De Xbox Series S is tijdelijk verkrijgbaar met een korting van 50 euro.

Zijn er ook kortingen op Xbox wireless controllers?

Ja, tijdelijk kunnen gamers profiteren van 25% korting op geselecteerde Xbox wireless controllers. Daarnaast biedt Xbox Design Lab de mogelijkheid om gratis te laten graveren op de Xbox Elite Wireless Controller Series 2, tussen 23 en 30 november.

Welke games zijn er in de Black Friday Sale van de Microsoft Store?

In de Microsoft Store zijn verschillende games beschikbaar met kortingen tot wel 50%. Enkele populaire titels die te koop zijn tegen aantrekkelijke prijzen zijn onder meer Age of Empires IV, Forza Horizon 4 & 5, Halo Infinite, Minecraft Dungeons, Minecraft Legends en Sea of Thieves.

Waar kan ik de Black Friday-aanbiedingen van Microsoft Xbox vinden?

Je kunt de Xbox consoles, controllers en games met de flinke kortingen vinden in de Microsoft Store en bij verschillende retailers.