Yentl en de Boer brengen muzikaal kinderboek ‘Hubbelbubbelprik’ uit

Yentl en de Boer brengen muzikaal kinderboek ‘Hubbelbubbelprik’ uit

Uncategorized

Yentl en de Boer, het populaire cabaretduo, verrassen jonge lezers met hun nieuwste creatie: het muzikale kinderboek ‘Hubbelbubbelprik’. Dit kleurrijke avontuur, geschikt voor kinderen van 6 tot 9 jaar, neemt hen mee op een wervelend verhaal vol fantasie en muziek. Om het geheel nog meer tot leven te brengen, worden de liedjes van Yentl en de Boer bij het boek geleverd via een speciale QR-code.

In ‘Hubbelbubbelprik’ maken we kennis met Ko, een nieuwsgierig jongetje dat meer avontuur wil dan zijn ouders toestaan. Zoals het schudden van de grote fles Hubbelbubbelprik met extra prik of stiekem het haar van zijn vader bijknippen. Maar wanneer zijn vader ontdekt dat zijn haar volledig verdwenen is, komt Ko in de problemen. Uit angst vlucht hij naar zijn kamer en wenst hij dat hij naar het heelal kan vliegen, een plek waar hij zijn liefde voor sterren en planeten kan vervullen. Tot zijn verbazing schieten er vlammen uit de poten van zijn bed en wordt zijn wens werkelijkheid.

Dit is het begin van Ko’s avontuur op een bijzondere planeet, speciaal voor stoute kinderen. Hier verkennen ze grote grotten, genieten ze van vla-douches en besturen ze sportauto’s. Maar wanneer Ko uiteindelijk toch graag weer naar huis wil, bundelt hij met zijn vriendjes Gosse en Sjuul alle krachten om de laatste kans om terug te vliegen niet te missen. Of ze hierin slagen? Dat blijft tot het einde een spannende vraag.

Wil jij ook deelnemen aan deze magische reis vol muziek en avontuur? Beantwoord dan de prijsvraag en maak kans op een exemplaar van ‘Hubbelbubbelprik’, het muzikale kinderboek van Yentl en de Boer. Deze prijsvraag loopt tot 13 november 2023, dus mis deze kans niet!

Veelgestelde vragen

Wat is ‘Hubbelbubbelprik’?
‘Hubbelbubbelprik’ is een muzikaal kinderboek geschreven door Yentl en de Boer. Het boek is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar en bevat een kleurrijk avontuur vol fantasie en muziek.

Hoe kan ik de liedjes van Yentl en de Boer beluisteren?
Bij het boek ‘Hubbelbubbelprik’ wordt een speciale QR-code geleverd. Door deze code te scannen met een smartphone of tablet, kun je de bijbehorende liedjes van Yentl en de Boer beluisteren.

Hoe kan ik meedoen aan de prijsvraag?
Om deel te nemen aan de prijsvraag en kans te maken op een exemplaar van ‘Hubbelbubbelprik’, moet je de vraag beantwoorden die gesteld wordt. Meer informatie over de prijsvraag en de einddatum van deelname vind je in dit artikel.

Tot wanneer loopt de prijsvraag?
De prijsvraag voor ‘Hubbelbubbelprik’ loopt tot 13 november 2023. Zorg ervoor dat je voor deze datum deelneemt om kans te maken op het muzikale kinderboek van Yentl en de Boer.