Koppeling van e-mailadres in WhatsApp: Een nieuwe manier om in te loggen

Koppeling van e-mailadres in WhatsApp: Een nieuwe manier om in te loggen

Uncategorized

WhatsApp heeft onlangs een belangrijke update uitgebracht waarbij gebruikers nu de mogelijkheid hebben om een e-mailadres te koppelen aan hun WhatsApp-account. Deze nieuwe functie stelt gebruikers in staat om in te loggen bij de berichtendienst via hun e-mailadres. Het interessante hieraan is dat het e-mailadres het verplichte telefoonnummer niet vervangt, maar eerder een aanvullende optie biedt.

WaBetaInfo, een bekende WhatsApp-nieuwssite, ontdekte deze nieuwe functie. Volgens hun bevindingen kunnen gebruikers hun e-mailadres nu ook gebruiken als bestemming voor de zescijferige verificatiecode die men ontvangt bij het verifiëren van een nieuw apparaat of telefoonnummer. Het belangrijkste hierbij is dat het e-mailadres niet zichtbaar zal zijn voor andere WhatsApp-gebruikers, waardoor de privacy van de gebruikers wordt gewaarborgd.

Deze nieuwe functie is beschikbaar in versie 23.24.70 van de WhatsApp-app voor iOS. Gebruikers kunnen de functie vinden in het Instellingenmenu, specifiek in de Account-sectie. Het is echter nog niet duidelijk of de functie op dit moment al beschikbaar is voor alle gebruikers of dat het geleidelijk wordt uitgerold.

De toevoeging van de koppeling van het e-mailadres in WhatsApp opent nieuwe mogelijkheden voor gebruikers om toegang te krijgen tot hun account. Met deze extra optie kunnen gebruikers inloggen met hun e-mailadres, wat handig kan zijn als ze bijvoorbeeld hun telefoon niet bij de hand hebben maar wel toegang willen tot hun WhatsApp-berichten.

FAQ:

Q: Is het e-mailadres een vervanging voor het verplichte telefoonnummer?
A: Nee, het e-mailadres is een aanvullende optie en vervangt niet het verplichte telefoonnummer voor het inloggen.

Q: Kan mijn e-mailadres worden gezien door andere WhatsApp-gebruikers?
A: Nee, het e-mailadres is niet zichtbaar voor andere WhatsApp-gebruikers en de privacy blijft gewaarborgd.

Q: Hoe kan ik deze nieuwe functie vinden?
A: Deze nieuwe functie is te vinden in het Instellingenmenu van de WhatsApp-app onder de Account-sectie.