Samsung kondigt updateplannen aan voor jouw smartphone

Samsung kondigt updateplannen aan voor jouw smartphone

Uncategorized

Samsung heeft onlangs zijn updateplannen bekendgemaakt voor verschillende smartphones. Na de release van Android 14 met One UI 6 voor de Galaxy S23-lijn, zullen ook veel andere recente toestellen worden bijgewerkt naar de nieuwe versie van het besturingssysteem.

Het updateoverzicht toont concrete data voor sommige telefoons, terwijl voor andere alleen de week wordt vermeld. Benieuwd wanneer jouw Samsung-telefoon de Android 14-update krijgt? Neem snel een kijkje!

-> Lees het artikel: Wanneer krijgt jouw Samsung-telefoon de Android 14-update?

FAQ

Welke Samsung-telefoons worden bijgewerkt naar Android 14?

Samsung heeft aangekondigd dat veel recente toestellen een update zullen ontvangen naar Android 14. Raadpleeg het updateoverzicht om te zien of jouw specifieke model erbij staat.

Hoe kan ik controleren wanneer mijn Samsung-telefoon de update ontvangt?

Bekijk het updateoverzicht dat door Samsung is gepubliceerd om te zien wanneer jouw telefoon de Android 14-update zal krijgen. Hier worden zowel concrete data als weeknummers vermeld.

HBO Max stopt met Basic-abonnement

HBO Max heeft besloten om het Basic-abonnement niet meer aan te bieden. Dit abonnement, dat in Nederland uniek was en slechts €5,99 per maand kostte, gaf gebruikers de mogelijkheid om met één apparaat te streamen in plaats van drie bij het Standaard-abonnement. Bestaande Basic-abonnementen kunnen nog steeds worden gebruikt.

Als je een abonnement bij HBO Max wilt afsluiten, kun je nog steeds kiezen tussen maandelijkse of jaarlijkse betaling.

-> Lees het artikel: Bye bye, HBO Max Basic

FAQ

Wat is het verschil tussen het Basic-abonnement en het Standaard-abonnement van HBO Max?

Met het Basic-abonnement kun je met één apparaat tegelijkertijd streamen, terwijl het Standaard-abonnement streaming op maximaal drie apparaten tegelijkertijd mogelijk maakt.

Worden bestaande Basic-abonnementen nog steeds ondersteund?

Ja, bestaande Basic-abonnementen kunnen nog steeds gebruikt worden. HBO Max heeft alleen besloten om dit specifieke abonnement niet langer aan te bieden aan nieuwe abonnees.

WhatsApp back-ups gaan meetellen voor Google Drive-limiet

Vanaf begin 2024 zullen back-ups van WhatsApp op Google Drive meetellen voor de opslaglimiet van 15GB die elke Google-account krijgt. Tot nu toe telden deze back-ups niet mee, waardoor gebruikers extra opslagruimte kregen. Afhankelijk van het gebruik kunnen de back-ups aardig wat gigabytes in beslag nemen.

-> Lees het artikel: Geen onbeperkte back-ups voor WhatsApp

FAQ

Gaan mijn bestaande WhatsApp-back-ups die op Google Drive staan vanaf 2024 meetellen voor de opslaglimiet?

Ja, vanaf begin 2024 zullen alle back-ups van WhatsApp op Google Drive meetellen voor de opslaglimiet van 15GB. Dit geldt zowel voor nieuwe als bestaande back-ups.

Hoeveel opslagruimte neemt een gemiddelde WhatsApp-back-up in beslag?

De grootte van WhatsApp-back-ups kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid chatgeschiedenis, gedeelde media en andere gegevens. Het is raadzaam regelmatig je back-ups te controleren en onnodige bestanden te verwijderen om ruimte te besparen.