FAQ

FAQ

Uncategorized

WarioWare: Move It! brengt nieuwe uitdagingen en frustraties op de Nintendo Switch

Wario is terug met een nieuw avontuur op de Nintendo Switch in het spel WarioWare: Move It!. Deze bekende franchise staat bekend om zijn unieke twists in bijna elk deel. Dit keer maakt het spel gebruik van de Joy-Con-controllers op een manier die nog niet eerder is vertoond.

In het spel wint Wario een reis naar een tropisch paradijs waar hij vormstenen ontvangt, dit zijn de in-game versies van de Joy-Con-controllers. Deze vormen worden gebruikt om de microgames te starten. Er zijn achttien verschillende vormen, variƫrend van een squat-achtige houding tot staan als een kip. Deze vormen komen terug in de ruim 200 microgames in het spel.

Microgames zijn komische games van enkele seconden waarin de speler snel een doel moet voltooien. Dit klinkt eenvoudig, maar het kan behoorlijk uitdagend zijn. Het spel maakt gebruik van bewegingssensoren in de Joy-Con-controllers, maar soms registreren deze sensoren de bewegingen niet helemaal goed, waardoor de speler levens verliest. Dit kan frustrerend zijn, vooral omdat er maar vier levens beschikbaar zijn.

Naast de microgames bevat WarioWare: Move It! ook andere spelmodi, zoals een party mode voor twee tot vier spelers en een mode met moeilijkere varianten van de microgames. Het spel is volledig in het Nederlands, met ingesproken cutscenes door Nederlandse stemacteurs. Hoewel dit de game toegankelijker maakt voor kinderen, kunnen de stemmen een beetje kinderachtig overkomen.

Al met al biedt WarioWare: Move It! een unieke en uitdagende spelervaring op de Nintendo Switch. Het spel zit vol met leuke microgames en heeft een visueel aantrekkelijke stijl. Ondanks enkele frustraties met de Joy-Con-controllers is het zeker de moeite waard om dit spel uit te proberen.

Wat zijn microgames?

Microgames zijn komische games van enkele seconden waarin de speler snel een doel moet voltooien.

Wat zijn Joy-Con-controllers?

Joy-Con-controllers zijn de controllers van de Nintendo Switch-console. Ze hebben bewegingssensoren en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt in games.

Kan ik WarioWare: Move It! met vrienden spelen?

Ja, er is een party mode beschikbaar waarin je het tegen elkaar kunt opnemen in microgames.

In welke talen is WarioWare: Move It! beschikbaar?

Het spel is volledig in het Nederlands, maar kan worden omgeschakeld naar andere talen zoals Engels.