Baldur’s Gate III komt op 21 september uit voor Apple Macs

Baldur’s Gate III komt op 21 september uit voor Apple Macs

Uncategorized

Op donderdag 21 september zal de volledige versie van Baldur’s Gate III worden uitgebracht voor Apple Macs, zo heeft ontwikkelaar Larian Studios aangekondigd. Eerder was al een Early Access-versie van het spel beschikbaar voor macOS, maar deze versie bevatte niet alle content van de uiteindelijke releaseversie.

Larian Studios brengt de volledige versie van Baldur’s Gate III uit samen met Patch 3, zo heeft het bedrijf via sociale media laten weten. In juni gaf de studio al aan dat de volledige Mac-versie ‘op een later moment’ zou verschijnen, maar ze hadden toen nog geen specifieke releasedatum bekendgemaakt. De volledige game werd in augustus uitgebracht op Steam en is deze maand ook beschikbaar gekomen voor de PlayStation 5. Sinds 2020 is de game al speelbaar in Early Access, ook op de Mac.

Met de release van de volledige versie kunnen Mac-gebruikers nu genieten van alle features en content die de game te bieden heeft. Baldur’s Gate III is een role-playing spel (RPG) dat zich afspeelt in een fantasiewereld. Spelers kunnen hun eigen personages creëren en deelnemen aan epische avonturen in een uitgestrekte en gedetailleerde spelwereld.

De release van de volledige versie van Baldur’s Gate III op de Mac is goed nieuws voor fans van het spel die deze platformkeuze verkiezen. Nu kunnen zij eindelijk meedoen aan het avontuur en de spannende verhaallijnen van deze populaire game ervaren.