De Samsung Galaxy XCover 7: Wat we tot nu toe weten

De Samsung Galaxy XCover 7: Wat we tot nu toe weten

Uncategorized

Samsung staat bekend om zijn premium Galaxy S-smartphones, maar het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft ook andere belangrijke smartphonelijnen, zoals de XCover-reeks. Deze telefoons zijn bekend om hun stevigheid en duurzaamheid, iets wat niet alle smartphones van dit merk kunnen evenaren. Het laatste model in deze serie was de Samsung Galaxy XCover 6 Pro, een midrange smartphone die bestand is tegen vallen, vloeistof en vuil.

Nu duiken de eerste geruchten op over de opvolger van dit toestel, de Samsung Galaxy XCover 7. Een tipgever op Twitter heeft deze week een afbeelding van de XCover 7 gepubliceerd, waardoor we al een idee krijgen van het design. De telefoon lijkt iets zwaarder te zijn dan zijn voorganger, maar behoudt nog steeds de programmeerbare knop aan de zijkant waarmee de gebruiker zelf functies kan instellen.

Wat we nog niet kunnen zien op de afbeelding is of de XCover 7 een tweede programmeerbare knop heeft. Opvallend is ook dat de telefoon slechts één camera lijkt te hebben, wat betekent dat Samsung afscheid neemt van de secundaire camera die aanwezig was op de XCover 6 Pro.

Op dit moment zijn er nog geen specificaties gelekt over de Galaxy XCover 7 en is er geen informatie over wanneer Samsung deze smartphone officieel zal aankondigen. Gebaseerd op de voorgangers van de XCover 7, kunnen we waarschijnlijk wel verwachten dat het toestel IP68- en MIL-STD-810H-certificatie zal hebben.

Kijk jij uit naar de nieuwe rugged smartphone van Samsung? Laat het ons weten in de reacties!

FAQ

Wat maakt de XCover-reeks van Samsung uniek?

De XCover-reeks van Samsung staat bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid. Deze telefoons kunnen vallen, vloeistof en vuil weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die een robuuste smartphone nodig hebben.

Hoe verschilt de Samsung Galaxy XCover 7 van zijn voorganger?

Op basis van de eerste afbeeldingen lijkt de XCover 7 iets zwaarder te zijn dan zijn voorganger en heeft het mogelijk maar één camera in plaats van twee. Het behoudt echter wel de programmeerbare knop aan de zijkant.

Wanneer zal Samsung de Galaxy XCover 7 aankondigen?

Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over wanneer Samsung de XCover 7 officieel zal aankondigen.

Bron: [URL van de bron]