De volgende De Sims-game wordt free-to-play

De volgende De Sims-game wordt free-to-play

Uncategorized

De volgende De Sims-game wordt free-to-play, aldus Electronic Arts. Dit betekent dat spelers de game gratis kunnen downloaden en spelen zonder een betaald abonnement. Electronic Arts bevestigt dat De Sims 4 beschikbaar blijft na de release van deel vijf.

In een blogpost bevestigt Electronic Arts dat de volgende De Sims-game, genaamd Project Rene, gratis speelbaar zal zijn. Het zal mogelijk zijn om de game gratis te downloaden en te spelen zonder abonnement of ‘energy mechanics’, zoals gebruikelijk is bij veel smartphonegames. Dit betekent dat spelers niet gedwongen zullen worden om na verloop van tijd geld te betalen om verder te kunnen spelen.

Hoewel de game free-to-play zal zijn, zal er wel betaalde content en packs beschikbaar zijn, zo bevestigt Electronic Arts. Een voorbeeld hiervan is het basisweer, dat gratis aan de game kan worden toegevoegd voor iedereen. In de toekomst kunnen er echter betaalde packs komen die gericht zijn op specifieke activiteiten, zoals wintersportactiviteiten.

Electronic Arts omschrijft de volgende Sims-game als “een nieuwe manier om De Sims te spelen”, waarbij het bedrijf streeft naar het behoud van het gevoel van de originele spellen. Op dit moment bevindt de game zich nog in een vroeg ontwikkelstadium.

Het is belangrijk op te merken dat De Sims 4, dat vorig jaar free-to-play werd, beschikbaar zal blijven na de release van de volgende Sims-game. Electronic Arts heeft ook plannen om in de toekomst nieuwe content uit te brengen voor De Sims 4.