Grand Theft Auto V Jubileumviering in GTA Online

Grand Theft Auto V Jubileumviering in GTA Online

Uncategorized

Grand Theft Auto V viert zijn 10e verjaardag op zondag en wil alle spelers bedanken voor hun ongelooflijke steun door de jaren heen. Dankzij de geweldige community is GTAV populair gebleven gedurende meerdere consolegeneraties. Hierdoor had Rockstar Games de mogelijkheid om GTA Online te blijven updaten met nieuwe functies en content. Iedereen die ooit in de wereld van Los Santos en Blaine County heeft gespeeld, gestreamd, geroleplayed, gecreëerd of gedeeld, wordt enorm bedankt!

Ter ere van dit jubileum heeft GTA Online drie outfits geïnspireerd op de drie hoofdrolspelers van GTAV, evenals wapenskins met GTAV-thema. Daarnaast zijn er bonussen in klassieke speltypen, extra gameplay en nog veel meer.

De Bravado Hotring Hellfire is nu verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos. Spelers kunnen deze sportwagen tot en met 11 oktober gratis ophalen in The Vinewood Car Club.

In GTA Online kunnen spelers ook unieke nieuwe outfits ontgrendelen die geïnspireerd zijn door de hoofdrolspelers Michael, Trevor en Franklin. Daarnaast zijn er wapenskins en een set met snacks, munitie en kogelwerende vesten beschikbaar.

Er zijn verschillende bonussen beschikbaar, waaronder vier keer zoveel GTA$ en RP voor het helpen van Lamar en Trevor in Lamar en Trevor Contact Missions. Daarnaast kunnen spelers dubbele beloningen verdienen voor het voltooien van The Data Leaks en Hangar Sell Missions.

Verder kunnen spelers deelnemen aan het speltype Come Out to Play, waarbij ze 3x GTA$ en RP kunnen verdienen. Er zijn ook verschillende voertuigen beschikbaar met kortingen, zowel bij Premium Deluxe Motorsport als bij Luxury Autos.

GTA+ leden ontvangen exclusieve voordelen, zoals de gratis Bravado Hotring Hellfire, een exclusieve livery, gratis raketten voor de Kosatka en maandelijkse bonussen van GTA$500.000.

Er zijn ook diverse kortingen beschikbaar op garages, Agency Properties, upgrades en modifications, Imani Tech Upgrades, Record A Studios Merchandise en verschillende voertuigen.

Dit zijn slechts enkele hoogtepunten van de jubileumviering in GTA Online. Voor meer informatie over alle bonussen en kortingen, bezoek de website van GTA+.