Until Dawn remake mogelijk aangekondigd tijdens State of Play

Until Dawn remake mogelijk aangekondigd tijdens State of Play

*EN Uncategorized

Er gaan sterke geruchten rond dat er binnenkort een remake van Until Dawn wordt aangekondigd tijdens de nieuwe State of Play. Hoewel de game al eerder werd genoemd in geruchten, is nu ook opgemerkt dat Virtuos mogelijk aan het project werkt, zoals te zien is op een LinkedIn-profiel.

Een oplettende Reddit-gebruiker genaamd KekanKok ontdekte dat een voormalig 3D-animator bij Virtuos, Nacri Lu genaamd, heeft gewerkt aan de animatie van Until Dawn. Lu was in dienst bij de studio van oktober 2018 tot 2020 en was betrokken bij verschillende projecten.

Hoewel Until Dawn oorspronkelijk werd uitgebracht voor de PlayStation 4 in 2015, suggereert de beschrijving van het project als “PC/Console game” dat het om een volledig nieuwe versie gaat. Of het om een re-release, een remake of een remaster gaat, is vooralsnog onbekend.

Interessant is dat de bekende leaker BillBil-kun onlangs het bestaan van een PS5/PC-versie van Until Dawn heeft gelekt. Hij verwacht zelfs dat er binnen de komende 14 dagen een aankondiging zal plaatsvinden. Met de aankondiging van een State of Play door Sony op 31 januari, is de kans groot dat we dan meer te zien krijgen van dit project.

Until Dawn is een interactieve horrorgame waarin 8 vrienden een nacht doorbrengen in een afgelegen berghut. Wanneer zich plotseling vreemde gebeurtenissen voordoen, moeten ze er alles aan doen om de nacht levend door te komen. Bekende acteurs zoals Rami Malek en Hayden Panettiere hebben hun gezicht geleend aan de personages in de game.

Veelgestelde vragen over de mogelijke remake van Until Dawn tijdens de nieuwe State of Play

Wat zijn de geruchten over een remake van Until Dawn?
Er zijn sterke geruchten dat er binnenkort een remake van Until Dawn wordt aangekondigd tijdens de nieuwe State of Play.

Wie werkt mogelijk aan het project?
Een voormalig 3D-animator genaamd Nacri Lu, die bij de studio Virtuos heeft gewerkt, heeft gewerkt aan de animatie van Until Dawn.

Wat suggereert de beschrijving van het project?
De beschrijving van het project als “PC/Console game” suggereert dat het om een volledig nieuwe versie van de game gaat.

Wat wordt er verwacht van de aankondiging?
Volgens bekende leaker BillBil-kun zou er een PS5/PC-versie van Until Dawn worden aangekondigd, mogelijk tijdens de komende 14 dagen.

Wanneer zal er meer informatie bekend worden gemaakt?
Met de aankondiging van een State of Play door Sony op 31 januari, is de kans groot dat er dan meer informatie wordt onthuld over dit project.

Wat is Until Dawn?
Until Dawn is een interactieve horrorgame waarin 8 vrienden een nacht doorbrengen in een afgelegen berghut. Ze moeten alles doen wat ze kunnen om de nacht levend door te komen. Bekende acteurs zoals Rami Malek en Hayden Panettiere hebben hun gezicht geleend aan de personages in de game.

Belangrijke termen en jargon:
– State of Play: Een presentatie van Sony waarin nieuwe games en aankondigingen worden gedaan.
– Remake: Een nieuwe versie van een bestaande game met verbeterde graphics, gameplay en mogelijk extra content.
– Remaster: Een geoptimaliseerde versie van een game voor nieuwe platforms, met verbeterde graphics en prestaties.
– Leaker: Een persoon die vertrouwelijke informatie lekt over aankomende projecten en releases.

Gerelateerde links:
PlayStation-website
Virtuos-website