EA brengt nieuwe trailer uit voor UFC 5

EA brengt nieuwe trailer uit voor UFC 5

Uncategorized

Electronic Arts heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht voor UFC 5. In deze First Look trailer worden de verbeterde graphics, realistischere schade en nieuwe spelmodi van het spel getoond. UFC 5 maakt gebruik van de Frostbite Engine, dezelfde engine die ook wordt gebruikt voor games als FIFA en Battlefield. Dankzij deze engine is de beeldkwaliteit van UFC 5 hoger, zijn er meer details te zien en zijn de animaties verbeterd.

Een belangrijk kenmerk van UFC 5 is het dynamische schade- en wondensysteem. Dit systeem simuleert de impact van elke stoot, trap of worp op het lichaam van de vechter. Hierdoor ziet de schade er realistisch uit en heeft het ook daadwerkelijk invloed op de prestaties en vaardigheden van de vechters. De First Look trailer laat zien hoe nauwkeurig en levensecht de vechters eruitzien, inclusief bloederige verwondingen.

Naast de verbeterde graphics en schade-simulatie introduceert UFC 5 ook nieuwe spelmodi. Een daarvan is Alter Ego, waarbij spelers in de huid van bekende vechters kunnen kruipen en hun meest gedenkwaardige gevechten kunnen herbeleven of herschrijven. Het spel zal regelmatig nieuwe Alter Ego-evenementen bevatten om de ervaring fris en interessant te houden.

UFC 5 belooft dus genoeg vernieuwingen te brengen voor fans van de grootste mixed martial arts-organisatie ter wereld. Het spel is vanaf 27 oktober verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Voor een voorproefje van UFC 5 kun je de First Look trailer hierboven bekijken.