Ubisoft lanceert Develop at Ubisoft-programma voor vrouwen en non-binaire personen in game design en programmeren

Ubisoft lanceert Develop at Ubisoft-programma voor vrouwen en non-binaire personen in game design en programmeren

Uncategorized

Ubisoft heeft onlangs het Develop at Ubisoft-programma gelanceerd, dat zich richt op het begeleiden van vrouwen en non-binaire personen die geïnteresseerd zijn in game design of programmeren. Het doel van het programma is om deze groepen beter te ondersteunen en hen meer opleidingsmogelijkheden te bieden, terwijl ze begeleiding ontvangen van ervaren medewerkers binnen Ubisoft. Het programma is beschikbaar bij twintig verschillende studio’s van Ubisoft.

Het Develop at Ubisoft-programma heeft als doel om vrouwen en non-binaire personen de mogelijkheid te geven om een carrière in de gamingindustrie te starten. Het initiatief zal helpen om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren, niet alleen binnen Ubisoft, maar ook in de gehele industrie. Dit programma waardeert ieders unieke perspectieven en talenten, ongeacht het geslacht.

Om deel te nemen aan het programma, moeten geïnteresseerden aan bepaalde voorwaarden voldoen. Een van de belangrijkste voorwaarden is dat men minder dan twee jaar ervaring heeft binnen de sector. Meer informatie over het Develop at Ubisoft-programma is te vinden op de website van Ubisoft.

Dit initiatief van Ubisoft is een belangrijke stap in de richting van het bevorderen van diversiteit en gelijkheid binnen de gamingindustrie. Het biedt nieuwe kansen voor vrouwen en non-binaire personen die geïnteresseerd zijn in game design en programmeren, en het zal hen helpen om hun vaardigheden verder te ontwikkelen binnen een ondersteunende omgeving. Ubisoft hoopt dat andere bedrijven in de industrie dit voorbeeld zullen volgen en vergelijkbare programma’s zullen lanceren om meer diversiteit en inclusie te bevorderen.