AOC breidt gamingmonitorassortiment uit met twee nieuwe modellen

AOC breidt gamingmonitorassortiment uit met twee nieuwe modellen

Uncategorized

AOC, een toonaangevende fabrikant van gamingmonitoren, heeft recentelijk zijn assortiment uitgebreid met twee indrukwekkende nieuwe modellen. De U27G3X/BK en de U32G3X/BK zijn de nieuwste toevoegingen aan de line-up en beloven gamers een meeslepende visuele ervaring te bieden.

Wat betreft het ontwerp, zijn beide modellen uitgerust met een plat ips-paneel met 4k-resolutie en een aspectratio van 16:9. De U27G3X/BK heeft een schermgrootte van 27 inch, terwijl zijn grotere broer, de U32G3X/BK, een indrukwekkende schermgrootte van 31,5 inch heeft.

Het onderscheid tussen deze twee schermen ligt in de refreshrate. De U27G3X/BK heeft een refreshrate tot 160 Hz, terwijl de U32G3X/BK het moet doen met 144 Hz. Beide schermen kunnen echter rekenen op een uitstekende kleurweergave, met 96% dekking van dci-p3 voor de U27G3X/BK en 95% voor de U32G3X/BK.

Naast de hoge refreshrate en nauwkeurige kleurweergave, bieden beide modellen een helderheid van 400 nits, snelle responstijden van slechts 1 ms en ondersteuning voor Nvidia G-Sync. Bovendien zijn ze voorzien van functies die het schadelijke blauwe licht en flikkeringen verminderen, waardoor oogvermoeidheid wordt verminderd tijdens lange gaming-sessies.

Op het gebied van connectiviteit laten deze gamingmonitoren ook niets te wensen over. Met twee hdmi 2.1-poorten, twee displayport 1.4-stekkers en een handige hoofdtelefoonaansluiting bieden ze veelzijdige aansluitmogelijkheden. Bovendien zijn beide modellen gemakkelijk aan te passen aan de ideale kijkhoek, met kantel- en zwenkmogelijkheden.

Kortom, de nieuwe U27G3X/BK en U32G3X/BK gamingmonitoren van AOC leveren superieure beeldkwaliteit, indrukwekkende prestaties en uitgebreide connectiviteitsopties. Of je nu een fanatieke gamer bent of gewoon op zoek bent naar een verbluffende kijkervaring, deze monitoren zijn zeker het overwegen waard.

  • Q: Welke schermgrootte hebben de nieuwe AOC gamingmonitoren?
  • A: De nieuwe AOC gamingmonitoren hebben een schermgrootte van respectievelijk 27 inch (U27G3X/BK) en 31,5 inch (U32G3X/BK).
  • Q: Wat is de refreshrate van de U27G3X/BK?
  • A: De U27G3X/BK heeft een refreshrate tot 160 Hz.
  • Q: Hoeveel dekking van dci-p3 hebben de schermen?
  • A: De U27G3X/BK heeft een dekking van 96% dci-p3, terwijl de U32G3X/BK een dekking van 95% dci-p3 heeft.
  • Q: Welke connectiviteitsopties bieden de gamingmonitoren?
  • A: De gamingmonitoren hebben onder andere twee hdmi 2.1-poorten, twee displayport 1.4-stekkers en een hoofdtelefoonaansluiting.
  • Q: Zijn de monitoren in hoogte verstelbaar?
  • A: Ja, beide modellen zijn in hoogte verstelbaar tot 130 millimeter.

Bronnen:
()