Tomb Raider 1-3 Remastered Starring Lara Croft komt naar moderne systemen

Tomb Raider 1-3 Remastered Starring Lara Croft komt naar moderne systemen

Uncategorized

De eerste drie Tomb Raider-games krijgen remasters en worden uitgebracht voor moderne systemen. Tomb Raider 1-3 Remastered Starring Lara Croft is een bundel met de eerste drie Tomb Raider-games, waarvan de graphics zijn verbeterd. Spelers hebben echter ook de mogelijkheid om op elk moment te wisselen naar de oorspronkelijke look van de games. Daarnaast worden ook de uitbreidingen The Unfinished Business, The Gold Mask en The Lost Artifact meegeleverd.

Deze collectie zal verschijnen op 14 februari 2024 voor de Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Tijdens de Nintendo Direct vanmiddag is een trailer getoond van de remastered games.

De eerste drie Tomb Raider-games werden in de jaren 90 uitgebracht en maakten van Lara Croft een wereldwijde beroemdheid. In deze games gaat de avonturierster op reis naar diverse locaties, variërend van oude grotten tot exotische steden.

Met de remasters kunnen spelers genieten van een verbeterde grafische ervaring terwijl ze de avonturen van Lara Croft herbeleven. De bundel is een uitstekende mogelijkheid voor zowel nieuwe fans van de Tomb Raider-serie als voor degenen die graag nostalgische herinneringen ophalen aan de originele games.

Kortom, Tomb Raider 1-3 Remastered Starring Lara Croft brengt de klassieke Tomb Raider-games naar moderne systemen, met verbeterde graphics en spannende avonturen om te ontdekken.