Galaxy Buds 2 Pro gratis bij Samsung S23

Galaxy Buds 2 Pro gratis bij Samsung S23

Uncategorized

Als je op zoek bent naar een high-end Android-smartphone, kom je al snel uit bij de Galaxy S23-telefoons van Samsung. Op dit moment is er een tijdelijke aanbieding waar je van kunt profiteren. Bij aankoop van de Samsung S23, S23 Plus of S23 Ultra krijg je namelijk een setje Galaxy Buds 2 Pro cadeau.

De Galaxy Buds 2 Pro zijn draadloze oordopjes met uitstekend geluid en actieve ruisonderdrukking. Hierdoor kun je ook in een drukke omgeving van je muziek genieten. Deze aanbieding loopt tot en met 1 oktober 2023 en geldt zolang de voorraad strekt. Je kunt de Buds 2 Pro aanvragen via de actiepagina, en dit is mogelijk tot en met 1 december 2023.

Samsung zal je aankoop verifiëren en belooft de Buds 2 Pro binnen zeven weken bij je thuis te bezorgen. Belangrijk om te weten is dat je alleen in aanmerking komt voor de oordopjes als je de Galaxy S23 rechtstreeks bij Samsung zelf of bij een deelnemende (web)winkel koopt. Deelnemende winkels zijn Coolblue, MediaMarkt, Belsimpel, Bol.com en Mobiel.nl.

Meer over de Galaxy S23-smartphones:

De Galaxy S23, S23 Plus en S23 Ultra zijn de nieuwste high-end toestellen van Samsung. Ze hebben een scherp amoled-scherm van respectievelijk 6,1, 6,6 en 6,8 inch en worden aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 2-chip, de snelste mobiele processor op dit moment. De S23 heeft een opslagcapaciteit van 128GB, terwijl de Plus en Ultra standaard zijn uitgerust met 256GB.

De Samsung-telefoons draaien op Android 13 en krijgen vier grote Android-updates. Dit betekent dat ze ten minste zullen worden bijgewerkt tot en met Android 17. Samsung belooft ook vijf jaar lang beveiligingsupdates uit te brengen, zodat je veilig bent tegen hackers. De bekende One UI-schil is ook aanwezig over Android.

De adviesprijs voor de Galaxy S23 is 949 euro, terwijl je voor de S23 Plus 1199 euro betaalt. De S23 Ultra is het duurste model met een adviesprijs van 1399 euro. De toestellen zijn inmiddels verkrijgbaar voor lagere prijzen. Kijk naar de vergelijkingssites hierboven voor de actuele prijzen.