Sony en Naughty Dog kondigen The Last of Us Part II Remastered aan voor PlayStation 5

Sony en Naughty Dog kondigen The Last of Us Part II Remastered aan voor PlayStation 5

Uncategorized

Sony en Naughty Dog hebben aangekondigd dat ze werken aan een verbeterde versie van The Last of Us Part II voor de PlayStation 5. Het spel zal op 19 januari 2024 verschijnen en belooft spelers een volledige ervaring met nieuwe functies, verbeteringen op technisch gebied en meer toegankelijkheidsopties.

De remastered versie volgt dezelfde verhaallijn als het origineel, maar introduceert ook een opwindende nieuwe spelmodus genaamd “No Return”. In deze overlevingsmodus moeten spelers het opnemen tegen vijanden en proberen te overleven. De modus biedt de mogelijkheid om met verschillende personages te spelen en diverse speelstijlen te hanteren. Bovendien kunnen spelers voorafgaand aan elke ronde beloningen selecteren, zoals skins en nieuwe speelbare personages. Er is ook een dagelijkse run waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen en op wereldwijde leaderboards kunnen verschijnen.

Naast de nieuwe spelmodus heeft Naughty Dog ook enkele extra locaties toegevoegd via de “Lost Levels”. Deze levels waren niet volledig afgewerkt en hebben de definitieve versie van het spel nooit bereikt. Door deze toevoeging krijgen spelers een exclusieve blik achter de schermen van de ontwikkelaar, aangezien Naughty Dog ook commentaar heeft toegevoegd om extra context voor deze levels te bieden.

Daarnaast heeft de ontwikkelaar technische verbeteringen doorgevoerd in de remastered versie. De fidelity mode ondersteunt native 4K-resolutie, terwijl de performance mode een 1440p-beeld schaalt naar 4K. De game biedt ook ondersteuning voor VRR (Variable Refresh Rate) en verbeterde textures en schaduwkwaliteit. Spelers kunnen ook genieten van de verbeterde haptische feedback van de PlayStation DualSense-controllers en de uitgebreide fotomodus.

The Last of Us Part II Remastered is vanaf 5 december beschikbaar voor pre-order. Er zal een standaardeditie verkrijgbaar zijn, evenals een speciale “Remastered Washington Liberation Front Edition” met extra fysieke goodies. Bezitters van The Last of Us Part II voor de PlayStation 4 kunnen voor slechts €10 upgraden naar de remastered versie voor de PlayStation 5 en hun savefiles overdragen naar de nieuwe versie van het spel.

FAQ:

Q: Wat is de releasedatum van The Last of Us Part II Remastered voor de PlayStation 5?
A: Het spel zal beschikbaar zijn vanaf 19 januari 2024.

Q: Zijn er nieuwe functies toegevoegd aan de remastered versie van het spel?
A: Ja, de remastered versie bevat een nieuwe spelmodus genaamd “No Return”, extra locaties via de “Lost Levels” en technische verbeteringen.

Q: Hoe kunnen spelers hun savefiles overdragen van de PlayStation 4 naar de PlayStation 5?
A: Eigenaars van The Last of Us Part II voor de PlayStation 4 kunnen voor €10 upgraden naar de remastered versie voor de PlayStation 5 en hun savefiles overdragen.

Bron: [URL van de bron]