De Crew Motorfest: Een Autospel Vol Stijl en Verscheidenheid

De Crew Motorfest: Een Autospel Vol Stijl en Verscheidenheid

Uncategorized

Na het verkennen van het eiland Oʻahu in de meest exotische auto’s tijdens de Crew Motorfest, zoals de Bugatti La Voiture Noire, Lotus Evija, Lamborghini Terzo Millennio, Ford Mustang en Porsche 911, kan ik maar aan één ding denken: deze game heeft echt een Fiat Multipla nodig.

Het valt meteen op dat deze game vol zit met stijl. Van de prachtige, gedetailleerde tropische omgeving tot de kleinste details van de racewagens. Grafisch gezien heeft Ubisoft Ivory Tower echt iets moois neergezet. Autofans kunnen genieten van al het moois dat Motorfest te bieden heeft.

Het sounddesign is ook geweldig. Het geluid van de motoren en de banden in de bochten dragen bij aan de geweldige ervaring. De verschillende playlists in de game bieden een verhaallijn rondom specifieke autoculturen, zoals Amerikaanse muscle cars en Formule 1-races. Deze verhalen en het narratief zijn misschien niet bijzonder, maar wel leuk om te volgen en leerzaam.

De muziek in de playlists zet de sfeer goed neer. Vooral de Vintage Garage races met muziek uit de jaren 50, 60, 70 en 80 weten de juiste nostalgie op te roepen.

Helaas laten de stemacteurs en NPC’s soms te wensen over. Ze kunnen onnatuurlijk klinken en er lelijk uitzien. Dit haalt je soms uit de game-ervaring.

De game heeft meer dan 600 voertuigen, waaronder sportwagens, personenauto’s, motors, quads, racewagens, concept cars en zelfs vliegtuigjes. Elk voertuig voelt fundamenteel anders aan. Dit zorgt voor een realistische rijervaring.

De selectie van auto’s kan echter beter. Er ontbreken sullige of suffe autootjes, afgezien van de Volkswagen Kever en T21. Het zou geweldig zijn geweest als er bijvoorbeeld een Fiat Multipla beschikbaar was.

Het kopen van specifieke voertuigen voor bepaalde playlists kan duur zijn en ontmoedigt spelers om andere auto’s te kopen. Het is mogelijk om in-game currency met echt geld te kopen, maar dit zou eigenlijk niet nodig moeten zijn in een game van 70 euro.

Een belangrijk onderdeel van de Crew Motorfest is de post-launch content genaamd de Main Stage. Hier worden wekelijks nieuwe races en uitdagingen toegevoegd. Het is belangrijk dat Ubisoft de game blijft updaten om de Main Stage interessant te houden.

Al met al is de Crew Motorfest een autogame vol stijl en verscheidenheid. Het heeft zijn tekortkomingen, maar biedt een leuke en leerzame race-ervaring. Ubisoft moet echter blijven investeren in content updates om de game interessant te houden op de lange termijn.