Nieuwe mogelijkheden in testversie van Windows Foto’s

Nieuwe mogelijkheden in testversie van Windows Foto’s

Uncategorized

Microsoft heeft recentelijk een nieuwe testversie van Windows Foto’s uitgebracht via het Insider Channel. Deze update brengt enkele interessante nieuwe functies met zich mee, waaronder de mogelijkheid om achtergronden te bewerken en foto’s eenvoudig te delen via OneDrive.

In de vernieuwde versie van de app is het mogelijk om achtergronden in foto’s te wissen. Dit biedt gebruikers de vrijheid om ongewenste elementen uit hun afbeeldingen te verwijderen en zo de compositie te verbeteren. Of je nu een foto neemt met je smartphone of een professionele camera, achtergrondverwijdering kan een waardevolle toevoeging zijn voor iedereen die zijn foto’s naar een hoger niveau wil tillen.

Daarnaast heeft Microsoft ook de filmstrip en tijdlijn in de app vernieuwd. Met deze visuele hulpmiddelen kunnen gebruikers eenvoudig door hun foto’s bladeren en snel de gewenste afbeeldingen vinden. De verbeteringen aan de gebruikersinterface zorgen voor een intuïtievere en efficiëntere fotobewerkingservaring.

Een andere handige toevoeging is de mogelijkheid om individuele foto’s rechtstreeks via OneDrive te delen. Dit maakt het delen van foto’s met vrienden, familie of collega’s eenvoudiger dan ooit tevoren. Bovendien wordt het binnenkort ook mogelijk om foto’s direct vanuit de Foto’s-app af te drukken, dankzij de toevoeging van een printknop aan de interface.

Het is belangrijk op te merken dat deze nieuwe functies momenteel alleen beschikbaar zijn voor leden van de Windows Insider-kanalen. Microsoft heeft nog geen officiële releasedatum gegeven voor de reguliere versie van de app, maar het is duidelijk dat ze continu werken aan het verbeteren van de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van Windows Foto’s.

Veelgestelde vragen

Wat is Windows Foto’s?

Windows Foto’s is een ingebouwde app in het Windows-besturingssysteem waarmee gebruikers foto’s kunnen bekijken, organiseren en bewerken.

Hoe kan ik de testversie van Windows Foto’s verkrijgen?

Om toegang te krijgen tot de testversie van Windows Foto’s, moet je lid worden van de Windows Insider-kanalen. Deze kanalen stellen gebruikers in staat om nieuwe en experimentele functies uit te proberen voordat ze officieel worden uitgebracht.

Kan ik de achtergrond van een foto bewerken met Windows Foto’s?

Ja, met de nieuwste versie van Windows Foto’s is het mogelijk om achtergronden in foto’s te bewerken en te wissen.

Kan ik foto’s delen via OneDrive met Windows Foto’s?

Ja, de update van Windows Foto’s maakt het mogelijk om individuele foto’s rechtstreeks via OneDrive te delen.

Komt de update van Windows Foto’s ook beschikbaar voor de reguliere gebruikers?

Hoewel er nog geen exacte releasedatum is aangekondigd, werkt Microsoft eraan om de nieuwe functies uiteindelijk beschikbaar te maken voor alle gebruikers van Windows Foto’s.