Tales of Arise: Beyond the Dawn – Nieuwe content en positieve reviews

Tales of Arise: Beyond the Dawn – Nieuwe content en positieve reviews

Uncategorized

Tales of Arise, het populaire videospel van Bandai Namco, heeft onlangs een uitbreiding gekregen met de naam Beyond the Dawn. Oorspronkelijk waren er geen plannen voor DLC of uitbreidingen, maar vanwege de enorme vraag heeft de uitgever toch besloten om de fans te voorzien van nieuwe content.

Beyond the Dawn brengt een schat aan nieuwe elementen naar Tales of Arise. Met meer dan 20 uur aan gloednieuwe content kunnen spelers genieten van nieuwe quests, dungeons, een boeiend verhaal en indrukwekkende baasgevechten. Echter, enigszins teleurstellend is dat volgens de eerste reviewscores van internationale game media het meer van hetzelfde is. Voor degenen die op zoek zijn naar meer Tales of Arise-content, is dit een pluspunt. Maar voor degenen die iets geheel nieuws verwachtten, kan dit als een minpunt worden ervaren.

Op Metacritic heeft Tales of Arise: Beyond the Dawn momenteel een gemiddelde score van 7.3 van de 100, wat redelijk goed is voor een uitbreiding. De eerste reviewscores variëren tussen de 8.7 en 6, afkomstig van verschillende gamepublicaties zoals Games CH, Gamegrin en Push Square.

In Beyond the Dawn maken spelers kennis met een nieuw personage genaamd Nazamil, een machtig jong meisje dat de dochter is van een Renan heer en een Dahnan slaaf. Samen met Alphen en de rest van The Six besluiten spelers om Nazamil te beschermen en beleven zij een avontuur in een verdeelde wereld na de samensmelting van Rena en Dahna.

De uitbreiding is nu speelbaar op verschillende platforms, waaronder de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en PC via Steam. Ter ere van de lancering heeft Bandai Namco een epische launch trailer vrijgegeven.

Wil je Tales of Arise: Beyond the Dawn zelf ervaren? Het spel is momenteel verkrijgbaar met een aantrekkelijke korting van 50%.

FAQ:
– Wat is Tales of Arise: Beyond the Dawn?
Tales of Arise: Beyond the Dawn is een uitbreiding voor het populaire videospel Tales of Arise. Het biedt meer dan 20 uur aan nieuwe content, waaronder quests, dungeons en een nieuw verhaal.

– Wat zijn de eerste reviews van Beyond the Dawn?
De eerste reviewscores variëren tussen de 8.7 en 6. Over het algemeen zijn de reacties overwegend positief, maar sommigen merken op dat het meer van hetzelfde is.

– Op welke platforms is de uitbreiding speelbaar?
Beyond the Dawn is speelbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en PC via Steam.

– Is er een korting beschikbaar voor Tales of Arise: Beyond the Dawn?
Ja, het spel is momenteel verkrijgbaar met een korting van 50%.