Early Access-versie van Hades II uitgesteld tot tweede kwartaal 2024

Early Access-versie van Hades II uitgesteld tot tweede kwartaal 2024

Uncategorized

De Early Access-versie van Hades II zal verschijnen in het tweede kwartaal van 2024, bevestigt ontwikkelaar Supergiant Games. De vroege versie van het spel stond oorspronkelijk gepland voor dit jaar, maar wordt uitgesteld.

Supergiant Games heeft bekendgemaakt dat de Early Access-versie van Hades II volgend jaar beschikbaar zal zijn op Steam en in de Epic Games Store, later dan oorspronkelijk gepland. De studio heeft aangegeven dat het uitstellen van de vroege versie nodig is om ervoor te zorgen dat deze minstens dezelfde hoeveelheid content bevat als de Early Access-versie van het eerste Hades-spel toen dat op Steam werd uitgebracht. Ze willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Hades II de moeite waard is zodra het speelbaar is.

Het bedrijf plant ook een technische test voor Hades II in het tweede kwartaal van 2024. Een beperkt aantal spelers zal de Early Access-versie van het spel kunnen uitproberen om eventuele technische problemen op te sporen. De testversie bevat minder content dan de uiteindelijke versie die volgend jaar in Early Access wordt gelanceerd. Deze technische test zal beperkt zijn tot een relatief kleine groep spelers die interesse hebben getoond om deel te nemen. Meer details over de test zullen op een later tijdstip worden gedeeld.

Supergiant Games kondigde Hades II eind vorig jaar aan. Het spel draait om Melinoë, de “prinses van de onderwereld” en de zus van Zagreus, het hoofdpersonage uit het eerste Hades-spel. Er is nog geen concrete releasedatum bekendgemaakt voor de Early Access-versie. Supergiant zal deze informatie, evenals de prijzen en systeemvereisten, op een later moment delen.