Registraties geopend voor de closed alpha test van Suicide Squad: Kill the Justice League

Registraties geopend voor de closed alpha test van Suicide Squad: Kill the Justice League

Uncategorized

Suicide Squad: Kill the Justice League heeft nu de registraties geopend voor een closed alpha test, zo meldt VGC. Fans krijgen de kans om geselecteerd te worden en deel te nemen aan de test, die zal plaatsvinden tussen 30 november en 4 december.

De closed alpha is bedoeld om de online infrastructuur van het spel te testen, volgens Warner Bros. Dit betekent dat spelers de kans krijgen om een klein gedeelte van de campaign te spelen en feedback te geven over de online functionaliteit van het spel. Het is echter belangrijk op te merken dat de closed alpha niet representatief zal zijn voor de rest van het spel.

Om deel te nemen aan de closed alpha, hebben spelers een Warner account nodig en moeten zij een NDA (non-disclosure agreement) tekenen. Dit betekent dat zij geen informatie naar buiten mogen brengen over de playtest.

Suicide Squad: Kill the Justice League is een langverwachte game waarin spelers de controle hebben over bekende Suicide Squad-leden zoals Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark. In het originele verhaal gaan zij op een missie om de aarde te redden en de machtige Justice League uit te schakelen.

De release van Suicide Squad: Kill the Justice League is meerdere keren uitgesteld en wordt nu verwacht in februari 2024.

FAQ:
– Wie kan deelnemen aan de closed alpha test van Suicide Squad: Kill the Justice League?
Iedereen die geselecteerd wordt na het registratieproces kan deelnemen aan de closed alpha test.

– Wat wordt er getest tijdens de closed alpha?
De closed alpha test is bedoeld om de online infrastructuur van het spel te testen.

– Wanneer zal de closed alpha test plaatsvinden?
De closed alpha test zal plaatsvinden tussen 30 november en 4 december.

– Is de closed alpha representatief voor de rest van het spel?
Nee, de closed alpha zal slechts een klein gedeelte van de campaign beslaan en is daarom niet representatief voor de rest van het spel.