Kimberly-Clark Corp. wordt gedowngraded naar Hold rating

Kimberly-Clark Corp. wordt gedowngraded naar Hold rating

Uncategorized

Kimberly-Clark Corp. (KMB) is onlangs gedowngraded naar een Hold rating met een C+ door TheStreet’s Quant Ratings. De fabrikant van weefsels en persoonlijke verzorgingsproducten had een sterke lente, maar ervoer een neergang in de zomer. De aandelen presteren de afgelopen drie maanden slecht met een serie lagere hoogtepunten en dieptepunten. De Moving Average Convergence Divergence (MACD) geeft een verkoopsignaal aan en de Relative Strength Index (RSI) kan niet boven de 55 RSI-reading sluiten. Dit is geen goed teken voor de aandelen, vooral niet binnen een sterke groep zoals Unilever en Procter & Gamble. Een hoge omzet suggereert ook dat grote vermogensbeheerders waarschijnlijk de aandelen verkopen. Lagere prijzen worden verwacht, met als doel een short play in het midden van de $120 range.

Viasat Inc. wordt gedowngraded naar Sell rating

Viasat Inc. (VSAT) is gedowngraded naar Sell met een D+ rating door TheStreet’s Quant Ratings. Het satellietcommunicatiebedrijf heeft recentelijk zware verkoopdruk ondervonden als gevolg van een defecte satelliet tijdens de implementatie. De aandelen hebben een grote neerwaartse beweging gezien en deze verkoopdruk zal naar verwachting voortduren. Ondersteuning op de grafiek vanaf december vorig jaar kan mogelijk niet standhouden bij de volgende test vanwege de intensiteit van de verkoop. De MACD is twee keer in twee maanden bearish geworden en de RSI blijft vlak. Er wordt voorspeld dat deze aandelen zullen dalen naar de lage $20, met een stop op $35.

Lakeland Financial Corp. wordt gedowngraded naar Hold rating

Lakeland Financial Corp. (LKFN) is onlangs gedowngraded naar een Hold rating met een C+ door TheStreet’s Quant Ratings. Het bankholdingbedrijf voor Lake City Bank heeft moeite om zich boven het 200-daags voortschrijdend gemiddelde te herstellen. Weerstand van de hoogtepunten in juni zet druk op de aandelen. Het geldflow is zwak en hoewel de RSI lichtjes is gestegen, is de aandelenkoers niet doorgebroken. Dit duidt op problemen in de toekomst. Een terugval naar de dieptepunten van mei wordt verwacht, met een potentieel winstpercentage van 23% naar de lage $40 range voor short posities. Een stop op $63, het 200-daags voortschrijdend gemiddelde, wordt aanbevolen.