Starfield bereikt grens van een miljoen gelijktijdige spelers

Starfield bereikt grens van een miljoen gelijktijdige spelers

Uncategorized

Starfield heeft volgens Xbox-ceo Phil Spencer de grens bereikt van een miljoen gelijktijdige spelers, ongeveer een dag na de officiële release. De game is al wel enkele dagen als early access speelbaar.

Phil Spencer laat weten dat Starfield de grens van een miljoen gelijktijdige spelers, verspreid over alle platforms, donderdag heeft overschreden. Daar valt naast de pc- dus ook de Xbox-versie onder. Hoeveel van de gebruikers op de pc en hoeveel op de Xbox speelden, is onbekend.

De game bereikte op Steam een piek van 269.177 gelijktijdige spelers. Starfield is speelbaar op zowel Xbox als pc, en is ook beschikbaar via Game Pass. Hoeveel gebruikers de game hebben gespeeld via deze dienst, is echter niet bekend.

Starfield is op 1 september vroegtijdig beschikbaar gemaakt voor spelers die de Premium- of Constellation-edities van de game hebben aangeschaft. Op 6 september is het spel officieel uitgebracht. Hoeveel mensen de game in totaal hebben gespeeld, is niet bekend.

In zijn eerste week had Forza Horizon 5 10 miljoen spelers in totaal, wat naar eigen zeggen de beste eerste week voor een Xbox-game was.