Star Wars Outlaws: Een korter avontuur

Star Wars Outlaws: Een korter avontuur

Uncategorized

Ubisoft staat erom bekend games te maken die lang duren door talloze randactiviteiten en verzamelobjecten. De recente delen van Assassin’s Creed zijn daar een goed voorbeeld van. Maar als het Star Wars Outlaws betreft, hoeven we ons daarover geen zorgen te maken.

Volgens creatief directeur Julian Gerighty is Star Wars Outlaws een actiegericht avontuur dat spelers meeneemt op een spannende rit. Het doel is om spelers een boeiende open wereld te bieden die ze op hun eigen tempo kunnen verkennen, maar absoluut geen 200 tot 300 uur aan gameplay bevat.

“Ons doel is om mensen echt een zeer dichtbevolgd, rijk avontuur te bieden, een open wereldavontuur dat ze in hun eigen ritme kunnen verkennen. Het is absoluut geen 200 of 300 uur durende epische RPG die niet uit te spelen is”, aldus Gerighty.

De ontwikkelaar wil voorkomen dat de game te groot wordt, waardoor spelers het einde van het avontuur niet bereiken, wat jammer zou zijn. Wat de precieze speelduur zal zijn, is nog niet bekend. Meer informatie over Star Wars Outlaws is te vinden in onze preview.