Spotify test het tonen van songteksten alleen voor Premium-abonnees

Spotify test het tonen van songteksten alleen voor Premium-abonnees

Uncategorized

Spotify voert momenteel een test uit om te kijken of het tonen van songteksten alleen beschikbaar kan worden gemaakt voor Premium-abonnees. Het bedrijf heeft dit bevestigd, maar er zijn geen details bekend over de test.

Gebruikers op platforms zoals Reddit hebben een pop-up in Spotify opgemerkt op het moment dat ze de ingebouwde songtekstsynchronisatie wilden gebruiken. In de pop-up staat dat ze eerst een Premium-abonnement moeten afsluiten.

Spotify heeft bevestigd tegenover The Verge dat ze een dergelijke test uitvoeren, maar ze geven geen verdere details over de test. Het is niet duidelijk hoeveel gebruikers hierbij betrokken zijn en wie deze test uitvoert. Het is ook niet bekend hoelang de test zal duren en in hoeverre de plannen gevorderd zijn om deze functie alleen beschikbaar te maken voor abonnees.

Het is interessant om te zien hoe deze test zal verlopen en of het tonen van songteksten uiteindelijk alleen toegankelijk zal zijn voor Premium-abonnees. Het is mogelijk dat Spotify deze functie exclusief wil maken voor betalende gebruikers om zo extra waarde te bieden voor hun Premium-abonnementen.

We zullen moeten afwachten om alle details te ontdekken over deze test en of dit een permanente wijziging zal zijn in de functionaliteit van Spotify.