SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake komt naar next-gen consoles

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake komt naar next-gen consoles

Uncategorized

THQ Nordic’s onderwateravontuur SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake zal op 16 oktober 2023 beschikbaar zijn op de next-gen consoles. Er zal ook een gratis update zijn voor alle platformen op dezelfde datum. Deze update bevat onder andere een nieuwe Photo Mode, extra kostuums (King Doubloon & Plush Gary), en verschillende aanpassingen om de gameplay-ervaring te verbeteren.

Spelers die al in het bezit zijn van de PlayStation 4- of Xbox One-versies ontvangen de PlayStation 5- en Xbox Series X|S-upgrades gratis. De PS5-versie zal ook DualSense-ondersteuning hebben. De audio-output wordt gebruikt bij het oppakken van items, terwijl de adaptieve triggers worden gebruikt bij het gebruik van de reef blower en swinging hook.

De patch bevat ook veel algemene bugfixes om de stabiliteit en speelbaarheid van het spel te verbeteren, inclusief een zeldzame bug waarbij opslaan niet meer werkte. SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is momenteel verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch voor €39.99. De Costume Pack DLC is apart verkrijgbaar voor €9.99.