Insomniac Games toont beste blik op schurken in Spider-Man 2

Insomniac Games toont beste blik op schurken in Spider-Man 2

Uncategorized

Insomniac Games, de ontwikkelaar van Spider-Man 2, heeft nieuwe afbeeldingen vrijgegeven waarop Venom, Kraven the Hunter en Lizard te zien zijn, samen met de gepantserde Spider-Man.

Op 20 oktober zal Spider-Man 2 worden uitgebracht, waarin spelers het moeten opnemen tegen deze schurken. De afbeeldingen geven ook een duidelijk beeld van Kraven the Hunter en Lizard, die voor het eerst zullen verschijnen in het langverwachte vervolg.

Een trailer die eerder werd uitgebracht, gaf fans al een goed beeld van Venom en loste het debat over de ware identiteit van de schurk op. Insomniac heeft min of meer bevestigd wie er achter het masker (of de slijm) zit.

Naast de spannende trailers is er ook wat hilariteit ontstaan onder internetgebruikers, nadat PlayStation Spider-Man-fans een “19 inch Venom” aanbood.

Insomniac heeft ook aangekondigd dat er verschillende toegankelijkheidsfuncties beschikbaar zullen zijn in het spel. Daarnaast wordt er een speciale Collector’s Edition uitgebracht, met daarin de eerdergenoemde 19 inch Venom.