Sony stelt release van nieuwe live service games uit

Sony stelt release van nieuwe live service games uit

Uncategorized

Sony heeft aangekondigd dat de release van de helft van zijn geplande twaalf nieuwe live service games, die oorspronkelijk gepland stond voor maart 2026, is uitgesteld. Hierdoor zullen er nu nog maar zes games op de planning staan. Het uitstel komt voort uit de wens van Sony om de kwaliteit van de games te garanderen en sommige games, waaronder de langverwachte The Last of Us multiplayer game, hebben meer tijd nodig om volledig te worden ontwikkeld.

Er is echter ook speculatie ontstaan over de vraag of Sony bezig is met het heroverwegen van zijn plannen met betrekking tot live service games. Een belangrijke factor in dit vraagstuk is de rol van Bungie, een ervaren ontwikkelaar die Sony heeft bijgestaan in de ontwikkeling van live service games. Recentelijk zijn er echter ontslagen gevallen binnen Bungie en is de release van nieuwe content voor Destiny 2 uitgesteld vanwege een vermeend verlies aan aantrekkingskracht van de game.

Hoewel Sony de kwaliteit van zijn live service games hoog in het vaandel heeft staan, is het begrijpelijk dat er nu vragen worden gesteld over de toekomst van dit genre binnen het bedrijf. Bungie’s expertise is van groot belang geweest, maar als er twijfels zijn over de aantrekkingskracht van live service games, kan dit mogelijk gevolgen hebben voor de strategie van Sony op dit gebied.

FAQ:
1. Waarom heeft Sony de release van sommige live service games uitgesteld?
– Sony wil de kwaliteit van de games garanderen en geeft de ontwikkelaars meer tijd om aan de games te werken.

2. Welke game is uitgesteld?
– Onder andere de The Last of Us multiplayer game heeft meer ontwikkeltijd nodig.

3. Zal Sony het aantal live service games verminderen?
– Er zijn speculaties dat Sony zijn plannen met betrekking tot live service games aan het heroverwegen is, maar er is nog geen officiële aankondiging gedaan over een vermindering in het aantal games.

Bron: [URL van de bron]