Sony kondigt nieuwe State of Play-uitzending aan

Sony kondigt nieuwe State of Play-uitzending aan

Uncategorized

Sony heeft aangekondigd dat er een nieuwe State of Play-uitzending zal plaatsvinden. Deze presentatie die volledig gericht is op indies en third-party games zal morgen om 23:00 uur worden uitgezonden. Er is nog geen informatie bekend over de duur van de presentatie en welke games we kunnen verwachten.

In de vorige State of Play-uitzending van PlayStation stond Final Fantasy 16 centraal. Er zijn echter nog veel meer games die binnenkort op Sony’s console zullen verschijnen. Enkele hiervan zijn Wolverine van Insomniac, Final Fantasy 7 Rebirth van Square Enix, de Silent Hill 2 remake van Konami, Fairgame$ van Haven, Stellar Blade van Shift Up en Death Stranding 2 van Kojima. Square Enix werkt ook nog aan Foamstars.

Deze nieuwe State of Play-uitzending biedt dus de mogelijkheid om meer te weten te komen over deze games en mogelijk andere indies en third-party titels die Sony in petto heeft. De presentatie kan interessant zijn voor fans van diverse genres en ontwikkelaars.

Morgenavond om 23:00 uur kunnen spelers de State of Play-uitzending bekijken en hopelijk krijgen ze meer informatie over aankomende games die ze in de gaten kunnen houden. Zorg ervoor dat je er klaar voor bent en mis het niet!