Sony Interactive Entertainment neemt Brits bedrijf iSize over om videostreaming te verbeteren

Sony Interactive Entertainment neemt Brits bedrijf iSize over om videostreaming te verbeteren

Uncategorized

Sony Interactive Entertainment (SIE) heeft recentelijk het Britse bedrijf iSize overgenomen, een specialist op het gebied van deep learning en videostreaming. Hoewel het precieze overnamebedrag niet bekend is, bevestigde SIE dat deze acquisitie zal bijdragen aan het verbeteren van hun videostreamingdiensten.

Opgericht in 2016, heeft iSize meerdere softwareproducten geïntroduceerd op de markt. Een opvallend product is BitSave, dat de resolutie van video’s optimaliseert en tegelijkertijd de bitrate verlaagt. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van hoge kwaliteit video’s zonder concessies te doen aan de bandbreedte.

De overname van iSize zal SIE aanzienlijke expertise bieden op het gebied van diepgaand leren en videobewerking. Dit zal ongetwijfeld de verdere ontwikkeling van SIE’s video- en streamingdiensten ten goede komen. Vooral de PlayStation-tak van Sony heeft lang gezocht naar manieren om de gebruikerservaring van het streamen van games te verbeteren. Onlangs heeft SIE bijvoorbeeld het streamen van PS5-spellen mogelijk gemaakt als onderdeel van het PlayStation Plus Premium-abonnement. Deze strategische overname zal hen helpen om hun doel te verwezenlijken.

Door iSize in te lijven, kan SIE zijn positie in de competitieve wereld van videostreaming versterken. Het is een stap in de juiste richting om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige video-inhoud en naadloze streamingervaringen.

FAQ:
1. Wat doet iSize?
iSize is een bedrijf dat gespecialiseerd is in deep learning en videostreaming. Ze hebben verschillende softwareproducten ontwikkeld, waaronder BitSave, dat de resolutie van video’s verbetert en de bitrate verlaagt.

2. Hoe zal deze overname SIE helpen?
De overname van iSize zal Sony Interactive Entertainment helpen bij het verbeteren van hun videostreamingdiensten, met name op het gebied van deep learning bij videoverwerking.

3. Welke recente ontwikkeling heeft SIE geïmplementeerd?
Onlangs heeft SIE het streamen van PS5-spellen mogelijk gemaakt als onderdeel van het PlayStation Plus Premium-abonnement.