Sonos-klanten kunnen eindelijk genieten van glitch-vrije audiokwaliteit op hun Arc- en Beam (Gen 2)-soundbars

Sonos-klanten kunnen eindelijk genieten van glitch-vrije audiokwaliteit op hun Arc- en Beam (Gen 2)-soundbars

Uncategorized

Sonos heeft een langdurig probleem opgelost dat ervoor zorgde dat sommige klanten onaangename ‘pop’- of knalgeluiden hoorden bij het gebruik van Dolby MAT en Atmos via HDMI op hun Arc- en Beam (Gen 2)-soundbars. Na jaren van klachten heeft Sonos eindelijk een fix uitgebracht om dit vervelende probleem op te lossen.

Het bedrijf erkent dat het probleem al geruime tijd speelde en verwijst naar een ‘zeldzame bug’ als de oorzaak. Deze bug zorgde ervoor dat de Dolby MAT-decoder beschadigde audiosegmenten afspeelde, resulterend in ongewenste popgeluiden. Sonos heeft de decoder nu aangepast en verbeterd, waardoor deze corrupte audiodata beter wordt gefilterd en de klanten kunnen genieten van een storingsvrije luisterervaring.

Het is interessant om op te merken dat de post waarop Sonos reageert bijna drie jaar oud is en meer dan 1000 reacties telt van gebruikers die beweren last te hebben van hetzelfde probleem. Dit onderstreept de urgentie en het belang van een snelle oplossing voor Sonos-klanten. Het is begrijpelijk dat klanten gefrustreerd raakten door de lange wachttijd voordat er actie werd ondernomen.

Het is echter bemoedigend dat Sonos de feedback serieus heeft genomen en zich heeft ingezet om dit probleem op te lossen. Het bedrijf is erin geslaagd om een fix te ontwikkelen en heeft deze beschikbaar gesteld aan alle klanten. Dit laat zien dat Sonos luistert naar de behoeften en zorgen van zijn gebruikers.

Nu klanten kunnen genieten van glitchvrije audiokwaliteit, kunnen ze volop genieten van de vele functies en voordelen van de Arc- en Beam (Gen 2)-soundbars. Sonos heeft bewezen dat het in staat is om problemen aan te pakken en te zorgen voor een bevredigende gebruikerservaring.

FAQ:
1. Wat was het probleem met de Sonos Arc- en Beam (Gen 2)-soundbars?
– Sommige gebruikers hoorden harde ‘pop’- of knalgeluiden bij het gebruik van Dolby MAT en Atmos via HDMI.

2. Hoe heeft Sonos het probleem opgelost?
– Sonos heeft de Dolby MAT-decoder verbeterd, waardoor corrupte audiodata beter wordt gefilterd.

3. Hoe lang heeft het geduurd voordat Sonos dit probleem heeft opgelost?
– Het probleem speelde al jaren, maar Sonos heeft pas recentelijk een fix uitgebracht.

4. Is de fix nu beschikbaar voor alle Sonos-klanten?
– Ja, de fix is donderdag beschikbaar gesteld voor alle klanten.