FAQ

FAQ

Uncategorized

Nieuwe uitbreiding van Hearthstone: Showdown in the Badlands!

Blizzard heeft zojuist de nieuwste uitbreiding voor Hearthstone aangekondigd tijdens BlizzCon: Showdown in the Badlands. In deze grote uitbreiding zal het klassieke kaartspel zich verplaatsen naar het Wilde Westen. De trailer van de uitbreiding is al vrijgegeven en hierin wordt het oorsprongsverhaal van Reno Jackson en Elise Starseeker verteld, waar ze samenwerken om de Badlands te redden van een verderfelijke mijnoperatie. Maar dat is niet alles! Showdown in the Badlands zal ook de allereerste neutrale held in Hearthstone introduceren. De uitbreiding zal beschikbaar zijn vanaf 14 november 2023.

Naast de spannende uitbreiding werden ook details onthuld over de Catch-Up Packs. Dit zijn speciale pakjes waar spelers minstens 50 kaarten uit kunnen verkrijgen. Deze kaarten zijn allemaal afkomstig uit de laatste twee jaar van Hearthstone en zijn bedoeld om spelers weer helemaal up-to-date te brengen met de huidige meta. Spelers zullen de Catch-Up Packs automatisch zien wanneer ze inloggen op Hearthstone. Bovendien worden de Catch-Up Packs opgenomen in verschillende bundels voor Showdown in the Badlands.

Dus ben jij een fanatieke Hearthstone-speler? Dan kan je alvast uitkijken naar de spannende nieuwe uitbreiding Showdown in the Badlands. Duik in het Wilde Westen en ontdek het oorsprongsverhaal van Reno Jackson en Elise Starseeker. En vergeet niet om de Catch-Up Packs te grijpen, zodat je snel weer helemaal bij bent in de huidige Hearthstone-meta.

1. Wanneer wordt Showdown in the Badlands uitgebracht?

Showdown in the Badlands wordt uitgebracht op 14 november 2023.

2. Wat zijn Catch-Up Packs?

Catch-Up Packs zijn speciale pakjes in Hearthstone waar spelers minstens 50 kaarten uit kunnen verkrijgen. Deze kaarten zijn afkomstig uit de laatste twee jaar en zijn bedoeld om spelers snel weer up-to-date te brengen met de huidige meta.

3. Zullen de Catch-Up Packs in bundels voor Showdown in the Badlands worden opgenomen?

Ja, de Catch-Up Packs zullen beschikbaar zijn in verschillende bundels voor Showdown in the Badlands. Dus je kunt ze gemakkelijk bemachtigen terwijl je geniet van de nieuwe uitbreiding.