Sennheiser introduceert de Accentum Wireless-koptelefoon met lange batterijduur en hybride actieve noisecancelling

Sennheiser introduceert de Accentum Wireless-koptelefoon met lange batterijduur en hybride actieve noisecancelling

Uncategorized

Sennheiser heeft de Accentum Wireless-koptelefoon aangekondigd, met een adviesprijs van 179,90 euro. Volgens het audiomerk heeft deze koptelefoon een accuduur van vijftig uur en ondersteuning voor hybride actieve noisecancelling. De Accentum Wireless is verkrijgbaar vanaf 4 oktober.

Gebruikers van de Accentum Wireless-koptelefoon kunnen vijftig uur naar muziek luisteren op een volle accu wanneer deze via bluetooth is verbonden en de anc is ingeschakeld. Met de snellaadfunctie kan de batterij binnen tien minuten nog eens vijf uur extra gebruiksduur krijgen. De accu, met een capaciteit van 800mAh, kan binnen drie uur volledig worden opgeladen via de USB-C-poort, die tevens kan worden gebruikt om de koptelefoon bedraad aan te sluiten. De koptelefoon ondersteunt Bluetooth 5.2 en multipointconnectiviteit.

Wat het ontwerp betreft, sluit de nieuwe Accentum-productlijn aan bij de duurdere Momentum-serie. De nieuwe over-ear koptelefoon heeft een vergelijkbaar minimalistisch ontwerp en is verkrijgbaar in het wit en zwart. Gebruikers kunnen de headset bedienen met de vier knoppen op de rechteroorschelp of via de Smart Control-app.

De Accentum Wireless-koptelefoon heeft drivers met een diameter van 37 mm en een frequentiebereik van 10Hz tot 22kHz. In beide oorschelpen is een ‘overkapte microfoon’ verwerkt, wat zorgt voor de hybride actieve noisecancelling. De anc maakt gebruik van passieve isolatie van de microfoons in combinatie met actieve filtering van omgevingsgeluid. Bovendien beweert het audiomerk dat er een speciale windbeperkingsmodus beschikbaar is tijdens telefoongesprekken.