Satellietinternet in Nieuw-Zeeland: Prijzen, Providers, Diensten

Satellietinternet in Nieuw-Zeeland: Prijzen, Providers, Diensten

Uncategorized

In Nieuw-Zeeland is satellietinternet een populaire optie voor mensen die in afgelegen gebieden wonen waar traditionele breedbandverbindingen niet beschikbaar zijn. Satellietinternet maakt gebruik van een satelliet die in een baan om de aarde draait om een ​​internetverbinding tot stand te brengen. In dit artikel zullen we de prijzen, providers en diensten van satellietinternet in Nieuw-Zeeland bespreken.

Prijzen

De prijzen voor satellietinternet in Nieuw-Zeeland variëren afhankelijk van de provider en het pakket dat u kiest. Over het algemeen zijn de kosten hoger dan die van traditionele breedbandverbindingen vanwege de hogere kosten van de infrastructuur en de technologie die nodig is om satellietinternet te leveren.

Een van de belangrijkste providers van satellietinternet in Nieuw-Zeeland is Viasat. Hun basispakket begint bij $ 69,99 per maand en biedt een downloadsnelheid van maximaal 12 Mbps en een uploadsnelheid van maximaal 3 Mbps. Hun duurste pakket kost $ 199,99 per maand en biedt een downloadsnelheid van maximaal 100 Mbps en een uploadsnelheid van maximaal 3 Mbps.

Een andere provider van satellietinternet in Nieuw-Zeeland is HughesNet. Hun basispakket begint bij $ 69,99 per maand en biedt een downloadsnelheid van maximaal 25 Mbps en een uploadsnelheid van maximaal 3 Mbps. Hun duurste pakket kost $ 149,99 per maand en biedt een downloadsnelheid van maximaal 50 Mbps en een uploadsnelheid van maximaal 3 Mbps.

Providers

Naast Viasat en HughesNet zijn er nog andere providers van satellietinternet in Nieuw-Zeeland. Een van deze providers is Wireless Nation. Ze bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van uw behoeften en budget. Hun basispakket begint bij $ 59 per maand en biedt een downloadsnelheid van maximaal 5 Mbps en een uploadsnelheid van maximaal 1 Mbps. Hun duurste pakket kost $ 299 per maand en biedt een downloadsnelheid van maximaal 100 Mbps en een uploadsnelheid van maximaal 10 Mbps.

Een andere provider van satellietinternet in Nieuw-Zeeland is Farmside. Ze bieden verschillende pakketten aan die zijn ontworpen voor landelijke gebruikers. Hun basispakket begint bij $ 59,99 per maand en biedt een downloadsnelheid van maximaal 10 Mbps en een uploadsnelheid van maximaal 1 Mbps. Hun duurste pakket kost $ 299,99 per maand en biedt een downloadsnelheid van maximaal 100 Mbps en een uploadsnelheid van maximaal 10 Mbps.

Diensten

Naast internettoegang bieden sommige satellietinternetproviders in Nieuw-Zeeland ook andere diensten aan. Een van deze diensten is Voice over IP (VoIP), waarmee u via internet kunt bellen. Dit kan een handige optie zijn voor mensen die in afgelegen gebieden wonen waar traditionele telefoonlijnen niet beschikbaar zijn.

Een andere dienst die sommige satellietinternetproviders aanbieden, is televisie via internet. Dit kan een handige optie zijn voor mensen die geen toegang hebben tot traditionele televisiediensten.

Conclusie

Satellietinternet is een populaire optie voor mensen die in afgelegen gebieden wonen waar traditionele breedbandverbindingen niet beschikbaar zijn. De prijzen voor satellietinternet in Nieuw-Zeeland variëren afhankelijk van de provider en het pakket dat u kiest. Naast internettoegang bieden sommige satellietinternetproviders ook andere diensten aan, zoals VoIP en televisie via internet. Als u in een afgelegen gebied woont en op zoek bent naar internettoegang, kan satellietinternet een goede optie zijn om te overwegen.