Samsung ontkent geruchten over midrange vouwtelefoon

Samsung ontkent geruchten over midrange vouwtelefoon

Uncategorized

Samsung ontkracht recente geruchten dat het werkt aan een midrangevouwtelefoon. Eerder meldden betrokkenen van de bevoorradingsketen van Samsung-smartphones dat er volgend jaar een dergelijk toestel op de markt zou worden gebracht. Desondanks heeft Samsung nu officieel verklaard dat deze beweringen ongegrond zijn.

Tot nu toe heeft Samsung geen plannen om een goedkopere opvouwbare smartphone in de midrange-prijsklasse te lanceren. Dit blijkt uit een verklaring tegenover Korea JoongAng Daily. Eerdere speculaties suggereerden dat het bedrijf werkte aan een vouwtelefoon die naar verwachting tussen de 400 en 500 dollar zou kosten. Ter vergelijking, de huidige goedkoopste opvouwbare telefoon van Samsung, de Galaxy Z Flip-reeks, kost ongeveer 1000 dollar.

Hoewel anonieme bronnen binnen de bevoorradingsketen van Samsung niet hebben aangegeven welke specifieke formfactor de beoogde midrange vouwtelefoon zou hebben, bevestigt Samsung momenteel alleen twee bestaande productlijnen van opvouwbare smartphones. De Galaxy Fold-reeks vouwt open tot een soort tablet, terwijl de Galaxy Flip-clamshells een compactere vouwoptie bieden.

Samsung blijft zich richten op de verbetering en vernieuwing van zijn huidige opvouwbare telefoonmodellen in verschillende prijsklassen. Hoewel een midrange vouwtelefoon vooralsnog niet op de planning staat, kijkt de technologiegigant altijd naar nieuwe mogelijkheden om aan de behoeften en voorkeuren van de consument te voldoen.

FAQ:

Q: Komt Samsung met een midrange vouwtelefoon?
A: Nee, Samsung heeft officieel verklaard dat er geen plannen zijn voor een midrange vouwtelefoon en dat de geruchten ongegrond zijn.

Q: Wat kosten Samsung’s opvouwbare telefoons?
A: De goedkoopste opvouwbare telefoon van Samsung, de Galaxy Z Flip-reeks, kost ongeveer 1000 dollar.

Q: Welke formfactor hebben Samsung’s huidige opvouwbare smartphones?
A: Samsung biedt op dit moment twee productlijnen van opvouwbare smartphones: de Galaxy Fold-reeks die openvouwt tot een soort tablet, en de Galaxy Flip-clamshells die een compactere vouwoptie bieden.

Bron: www.example.com