Het Samsung Unpacked-evenement in 2024 wordt naar voren geschoven met nieuwe features

Het Samsung Unpacked-evenement in 2024 wordt naar voren geschoven met nieuwe features

Uncategorized

Samsung heeft bevestigd dat het Samsung Unpacked-evenement in 2024 op 17 januari zal plaatsvinden, volgens Koreaanse nieuwssite The Elec. Dit is een vervroeging ten opzichte van voorgaande jaren. Na het evenement kunnen pre-orders direct geplaatst worden en vanaf 30 januari worden de nieuwe Galaxy S24-telefoons, waaronder de S24, S24+ en S24 Ultra, verwacht in de winkels. Het Unpacked-evenement zal voor het eerst gehouden worden in San Jose, Californië, waar ook de hoofdkantoren van grote techbedrijven zoals Apple en Google gevestigd zijn.

Met de Galaxy S24-reeks brengt Samsung een aantal interessante nieuwe features op de markt. Eén daarvan is de AI Live Translate Call-functie, waarmee tekst en audio in realtime vertaald kunnen worden tijdens telefoongesprekken. Dit biedt eindgebruikers de mogelijkheid om gemakkelijk te communiceren in verschillende talen zonder een externe vertaal-app te hoeven gebruiken. Deze functie zal naar verwachting een prominente rol spelen in de nieuwe Galaxy S24-telefoons.

Daarnaast zijn er ook speculaties over andere mogelijke specificaties en features van de S24-line-up. Er wordt gesproken over een eigen lokaal draaiende AI, die Samsung wil integreren in de smartphones. Ook wordt er gesuggereerd dat de Galaxy S24 Ultra een titanium behuizing zal krijgen, vergelijkbaar met de iPhone 15 Pro-modellen van Apple. Bovendien wordt verwacht dat de Ultra-editie voorzien zal zijn van een 50-megapixelsensor voor een verbeterde zoomcamera.

Samsung heeft hoge verwachtingen van de nieuwe S24-reeks en plant naar verluidt om 10% meer toestellen te verkopen dan van de voorgaande S23-reeks. Het bedrijf zou mikken op maar liefst 35 miljoen verkochte exemplaren. De Galaxy S24-telefoons beloven dus niet alleen nieuwe features, maar ook een verhoogde verkoopbaarheid.

FAQ

Wanneer vindt het Samsung Unpacked-evenement plaats?

Het Samsung Unpacked-evenement zal plaatsvinden op 17 januari 2024.

Welke nieuwe features worden er verwacht in de Galaxy S24-reeks?

Een van de nieuwe features die wordt verwacht, is de AI Live Translate Call-functie, waarmee tekst en audio in realtime vertaald kunnen worden tijdens telefoongesprekken. Ook wordt er gesproken over een eigen lokaal draaiende AI en een mogelijk titanium behuizing voor de Galaxy S24 Ultra.

Hoeveel verkochte exemplaren plant Samsung voor de S24-reeks?

Samsung plant naar verluidt om 35 miljoen exemplaren van de Galaxy S24-reeks te verkopen, wat een stijging van 10% is ten opzichte van de S23-reeks.