One UI 5 Watch-update nu beschikbaar op Samsung Galaxy Watch 4

One UI 5 Watch-update nu beschikbaar op Samsung Galaxy Watch 4

Uncategorized

De langverwachte One UI 5 Watch-update is nu beschikbaar op de Samsung Galaxy Watch 4 (Classic). De update brengt een aantal functies die vorige maand hun debuut maakten op de Samsung Galaxy Watch 6.

In mei kondigde Samsung al aan dat de Galaxy Watch 4 een grote upgrade zou krijgen. Na maanden wachten, is de nieuwe software eindelijk beschikbaar voor de eerdere Watch-modellen. De upgrade brengt onder meer verbeterde fitnesstracking, slaaptracking en nieuwe noodfuncties.

Met de One UI 5 Watch-update krijg je de nieuwste variant van de horlogeversie van Samsung’s One UI-interface en het bijgewerkte besturingssysteem Wear OS 4.0. Daarnaast bevat de update ook de beveiligingspatch van juli.

De update is ruim 1,7GB groot en kan gedownload worden via de Galaxy Wearable app. Op dit moment is de update beschikbaar voor alle Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic modellen met Bluetooth-connectiviteit. Voor de varianten met een eigen 4G-verbinding zal de update in de komende dagen of weken beschikbaar worden gesteld.

Om te controleren of de update beschikbaar is voor jouw Watch 4, kun je naar de instellingen van je horloge gaan via de Galaxy Wearable app. Ga naar de Watch 4 (Classic) tab en selecteer “Instellingen horloge”. Ga vervolgens naar “Update horlogesoftware” om de update te downloaden, indien beschikbaar.

De One UI 5 Watch-update brengt verschillende verbeteringen en nieuwe functies naar de Samsung Galaxy Watch 4 en zorgt voor een betere gebruikerservaring.