Adult Swim brengt seizoen 7 trailer uit voor Rick and Morty met nieuwe stemmen voor personages

Adult Swim brengt seizoen 7 trailer uit voor Rick and Morty met nieuwe stemmen voor personages

Uncategorized

Adult Swim heeft de trailer voor seizoen 7 van Rick and Morty uitgebracht, waarin de nieuwe stemmen voor de personages worden onthuld. De nieuwe stemmen zijn ingesproken door vervangers van mede-bedenker Justin Roiland, die van de serie werd gehaald na aanklachten van huiselijk geweld, maar waarvan de aanklacht inmiddels is laten vallen.

Voor het eerst in de serie worden de stemmen van Rick en Morty nu gedaan door twee verschillende stemacteurs, in plaats van één stemacteur die beide personages inspreekt. In de trailer kun je een voorproefje horen van hoe de nieuwe stemmen klinken.

De producers van de serie en Adult Swim hebben gezocht naar stemacteurs die een vergelijkbare stemrange hebben als Roiland, om de persoonlijkheid van de personages te behouden. De namen van de stemacteurs worden niet bekendgemaakt tot aan de première van het nieuwe seizoen.

Roiland werd eerder dit jaar aangeklaagd voor huiselijk geweld, wat leidde tot het verbreken van de banden met hem door zowel Adult Swim als Hulu, waar hij werkte aan Solar Opposites. Hoewel de aanklachten zijn laten vallen, zijn er onlangs nog elf mensen naar voren gekomen met aanklachten van seksueel misbruik richting Roiland, zoals gemeld door NBC News.

Het zevende seizoen van Rick and Morty zal op 15 oktober in première gaan.