Nieuwe Bowers & Wilkins Px7 S2e: Revolutie in Geluidskwaliteit

Nieuwe Bowers & Wilkins Px7 S2e: Revolutie in Geluidskwaliteit

Uncategorized

De Bowers & Wilkins Px7 S2e is een absolute gamechanger op het gebied van premium hoofdtelefoons. Met de True Sound-filosofie in gedachten, heeft Bowers & Wilkins met deze nieuwste toevoeging aan hun portfolio een nieuwe standaard gezet in geluidskwaliteit. Wat maakt deze hoofdtelefoon zo speciaal?

In tegenstelling tot eerdere modellen, heeft Bowers & Wilkins de DSP-engine voor de digitale signaalverwerking van de Px7 S2e aanzienlijk geoptimaliseerd. Dit heeft geresulteerd in een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, met name bij het afspelen van verschillende muziekgenres, waaronder streamingdiensten met een 24-bits high-res geluidskwaliteit.

Een ander kenmerk dat de Px7 S2e onderscheidt, is het gebruik van drivers van 40 mm, speciaal ontworpen voor luisteren via een hoofdtelefoon. Deze drivers zijn onder een subtiele hoek in de oorstukken geplaatst, zodat de afstand tot het oor van de luisteraar constant blijft, ongeacht de positie op het oppervlak van de driver.

Om de draadloze muziekoverdracht te optimaliseren, maakt de Px7 S2e gebruik van de aptX Adaptive-technologie van Qualcomm. Dit betekent dat de hoofdtelefoon automatisch wordt geoptimaliseerd voor draadloze verbindingen met telefoons, tablets en computers die compatibel zijn met deze technologie. Naast draadloze connectiviteit worden ook USB-C en 3,5 mm kabelverbindingen ondersteund.

Voor een optimale geluidservaring, is de Px7 S2e uitgerust met zes microfoons die zorgen voor ruisonderdrukking. Deze microfoons meten niet alleen de output van de drivers, maar reageren ook op omgevingsgeluiden en bieden verbeterde ruisonderdrukking voor heldere gesprekken.

De Bowers & Wilkins Px7 S2e is verkrijgbaar in vier stijlvolle afwerkingen: Anthracite Black, Ocean Blue, Cloud Grey en Forest Green. Of je nu een audiofiel bent of gewoon wilt genieten van hoogwaardig geluid, deze hoofdtelefoon is een onmisbaar accessoire. De adviesprijs van de Px7 S2e bedraagt 429 euro.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Welke technologie maakt de Px7 S2e hoofdtelefoon speciaal?

De Px7 S2e maakt gebruik van geoptimaliseerde DSP-engine voor digitale signaalverwerking en heeft drivers van 40 mm die speciaal zijn ontworpen voor luisteren via een hoofdtelefoon.

2. Ondersteunt de Px7 S2e draadloze verbindingen?

Ja, de Px7 S2e ondersteunt draadloze muziekoverdracht via de aptX Adaptive-technologie van Qualcomm, evenals USB-C en 3,5 mm kabelverbindingen.

3. Hoe zorgt de Px7 S2e voor ruisonderdrukking?

De hoofdtelefoon is uitgerust met zes microfoons, waarvan twee de output van de drivers meten, twee reageren op omgevingsgeluiden en twee zorgen voor verbeterde ruisonderdrukking tijdens gesprekken.

4. In welke kleuren is de Px7 S2e verkrijgbaar?

De Px7 S2e is verkrijgbaar in vier afwerkingen: Anthracite Black, Ocean Blue, Cloud Grey en Forest Green.

Bron: [Bowers & Wilkins](https://www.bowerswilkins.com/)