Game Regisseur Harry Krueger verlaat Housemarque na 14 jaar

Game Regisseur Harry Krueger verlaat Housemarque na 14 jaar

Uncategorized

Na een dienstverband van 14 jaar verlaat Harry Krueger, de game regisseur die vooral bekend is van de sci-fi shooter Returnal, Housemarque. Het nieuws werd aangekondigd in een post op de website van de studio, waarin ze hun beste wensen stuurden naar Krueger, het creatieve brein achter de PS5 game en andere succesvolle titels zoals Outland, Resogun en Nex Machina.

Hoewel Krueger geen specifieke reden heeft gegeven voor zijn vertrek, zei hij wel dat hij zich “extreem gelukkig” prijst dat hij aan verschillende droomprojecten heeft mogen werken en heeft samengewerkt met getalenteerde mensen in de game-industrie.

Het vertrek van Krueger markeert een belangrijke verandering voor Housemarque, maar de studio laat zich niet ontmoedigen en bereidt zich voor op een nieuw groot project, hoewel er nog geen verdere details zijn onthuld.

Housemarque werd in juni 2021 overgenomen door Sony, enkele maanden na de release van Returnal. Er wordt gespeculeerd dat het volgende project van de studio een nieuwe IP zal zijn, hoewel dit nog niet bevestigd is.

Met het vertrek van Krueger, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de groei van Housemarque en het succes van hun games, gaat de studio een nieuwe fase in. Ondanks deze verandering blijft Housemarque optimistisch over de toekomst, mede dankzij de voortdurende steun van Sony en PlayStation Studios.

FAQ:

Wie is Harry Krueger?
Harry Krueger is een game regisseur die bekend is van de sci-fi shooter Returnal en andere succesvolle titels zoals Outland, Resogun en Nex Machina.

Waarom verlaat Harry Krueger Housemarque?
Hoewel Krueger geen specifieke reden heeft gegeven voor zijn vertrek, zegt hij wel dat hij dankbaar is voor de kansen die hij heeft gekregen om aan verschillende droomprojecten te werken.

Wat betekent het vertrek van Harry Krueger voor Housemarque?
Het vertrek van Krueger markeert een belangrijke verandering voor Housemarque, maar de studio blijft optimistisch over de toekomst en bereidt zich voor op een nieuw groot project.

Wat zijn de plannen van Housemarque voor de toekomst?
Hoewel er nog geen details zijn onthuld, wordt gespeculeerd dat het volgende project van Housemarque een nieuwe IP zal zijn. De studio blijft zich richten op het creëren van hoogwaardige games en kan rekenen op de steun van Sony en PlayStation Studios.