Render onthult eerste smartphone van HMD Global

Render onthult eerste smartphone van HMD Global

*EN Uncategorized

Een recent uitgelekte render toont wat naar verluidt de allereerste smartphone is die door de Finse fabrikant HMD Global onder eigen naam wordt uitgebracht. Tot dusver werden alle smartphones van het bedrijf uitgebracht onder de merknaam Nokia. De nieuwe smartphone draagt het typenummer N159V en lijkt te worden gepositioneerd als een budgetmodel, zoals gemeld door 91Mobiles.

Opvallend aan de render is de aanwezigheid van twee cameralenzen aan de achterzijde. Over het algemeen hebben alleen de goedkoopste smartphones minder dan drie camera’s aan de achterkant, waardoor het vermoeden ontstaat dat de N159V een betaalbaar model zal zijn. Daarnaast is het logo van HMD duidelijk zichtbaar op de achterkant van de smartphone. Het typenummer komt overeen met een eerder gerucht over een toestel van HMD, wat de authenticiteit van de gelekte render versterkt.

Traditioneel kondigt HMD zijn nieuwe telefoons aan tijdens de Mobile World Congress, een telecombeurs die over iets meer dan een maand van start gaat in Barcelona. Dit betekent mogelijk dat we binnenkort officiële informatie kunnen verwachten over de N159V en andere smartphones die HMD onder eigen naam zal uitbrengen.

HMD Global maakte in september bekend dat het voortaan smartphones onder eigen naam zal uitbrengen. Deze strategiewijziging stelt het bedrijf in staat om meer controle te hebben over het ontwerp, de ontwikkeling en de positionering van zijn toestellen. Hiermee hoopt HMD Global de smartphone-markt te betreden met een vernieuwde visie en hoogwaardige producten.

FAQ:

Wat is de naam van de nieuwe smartphone van HMD Global?
De nieuwe smartphone van HMD Global wordt de N159V genoemd, volgens een uitgelekte render.

Hoe wordt de nieuwe smartphone van HMD Global gepositioneerd?
De nieuwe smartphone lijkt te worden gepositioneerd als een budgetmodel.

Wat is opvallend aan de render van de nieuwe smartphone?
Opvallend aan de render is de aanwezigheid van twee cameralenzen aan de achterzijde.

Waarom wordt vermoedelijk de N159V als een betaalbaar model beschouwd?
Over het algemeen hebben alleen de goedkoopste smartphones minder dan drie camera’s aan de achterkant, waardoor het vermoeden ontstaat dat de N159V een betaalbaar model zal zijn.

Wanneer kunnen we officiële informatie verwachten over de N159V?
Aangezien HMD Global traditioneel zijn nieuwe telefoons aankondigt tijdens de Mobile World Congress, dat over iets meer dan een maand begint in Barcelona, kunnen we mogelijk binnenkort officiële informatie verwachten over de N159V.

Waarom heeft HMD Global besloten om smartphones onder eigen naam uit te brengen?
HMD Global heeft besloten om smartphones onder eigen naam uit te brengen om meer controle te hebben over het ontwerp, de ontwikkeling en de positionering van zijn toestellen. Hiermee hoopt het bedrijf de smartphone-markt te betreden met een vernieuwde visie en hoogwaardige producten.

Definities:

Render: een digitale afbeelding of animatie die gemaakt is op basis van een computermodel.

Suggested related links:
HMD Global
Mobile World Congress