Dragon’s Dogma 2 showcase on November 28th to unveil official release date?

Dragon’s Dogma 2 showcase on November 28th to unveil official release date?

Uncategorized

De releasedatum van Dragon’s Dogma 2 lijkt gelekt te zijn. Volgens recente geruchten, die afkomstig zijn van een inmiddels verwijderde publicatie van het Europese PEGI ratingorgaan, wordt de langverwachte game mogelijk op 22 maart 2024 uitgebracht. Hoewel de exacte details nog onbevestigd zijn door de ontwikkelaars, heeft de game wel een PEGI 18 rating gekregen, wat duidt op geweld en in-game aankopen.

En het lijkt erop dat er meer nieuws op komst is. Op 28 november zal er namelijk een Dragon’s Dogma 2 showcase worden uitgezonden, waarin 15 minuten aan nieuwe gameplay en informatie wordt getoond. Fans van de franchise kunnen naar alle waarschijnlijkheid eindelijk de officiële releasedatum te weten komen.

Hoewel de uitgelekte datum van 22 maart 2024 al veelbelovend is, is het belangrijk om te benadrukken dat dit nog niet bevestigd is door de ontwikkelaars. Het Europese PEGI ratingorgaan staat bekend om zijn betrouwbaarheid als het gaat om het onthullen van release-informatie, maar er blijft altijd een kans op wijzigingen.

Dragon’s Dogma 2 wordt met veel spanning verwacht door fans van het eerste deel. Het originele spel, dat in 2012 werd uitgebracht, werd geprezen om zijn unieke mix van actie-RPG gameplay en open-wereldverkenning. De game ontving positieve recensies van zowel critici als spelers en heeft sindsdien een loyale fanbase opgebouwd.

Of de gelekte releasedatum daadwerkelijk de juiste is, zal hopelijk binnenkort duidelijk worden tijdens de showcase op 28 november. Tot die tijd kunnen de fans hun enthousiasme niet bedwingen en hopen ze dat Dragon’s Dogma 2 inderdaad in maart 2024 het licht zal zien.

FAQ

1. Wat is Dragon’s Dogma 2?

Dragon’s Dogma 2 is het langverwachte vervolg op het originele Dragon’s Dogma-spel, een actie-RPG met een open wereld. Spelers kunnen hun eigen personage creëren en zich aansluiten bij een groep avonturiers om vijanden te verslaan, missies te voltooien en de mysterieuze wereld te verkennen.

2. Wat is de betekenis van de PEGI 18 rating?

De PEGI 18 rating geeft aan dat Dragon’s Dogma 2 niet geschikt is voor spelers onder de 18 jaar. De game bevat waarschijnlijk gewelddadige en expliciete inhoud die alleen geschikt is voor volwassenen.

3. Wanneer wordt de officiële releasedatum van Dragon’s Dogma 2 aangekondigd?

Hoewel de exacte releasedatum nog niet officieel bevestigd is, wordt verwacht dat tijdens de Dragon’s Dogma 2 showcase op 28 november meer informatie wordt onthuld, waaronder mogelijk de officiële releasedatum. Fans kunnen uitkijken naar deze aankondiging om te weten wanneer ze de game kunnen verwachten.

Bron: [Website URL]