Een mogelijke lek onthult het releasedatum van twee aankomende Sony-games

Een mogelijke lek onthult het releasedatum van twee aankomende Sony-games

Uncategorized

Een concept artist heeft op zijn ArtStation-pagina mogelijk per ongeluk de releasedata van twee langverwachte Sony-games onthuld. Het gaat hierbij om Marvel’s Wolverine van Insomniac Games en het nieuwe project van Bend Studio, bekend van Days Gone.

Volgens een gebruiker genaamd Red Kong XIX op het ResetEra-forum zou concept artist Hung Nguy hebben verklapt dat Marvel’s Wolverine naar verwachting in 2024 zal verschijnen. Daarnaast heeft hij ook een releaseperiode van 2025 genoemd voor het nieuwe project van Bend Studio. Deze informatie was te zien op ArtStation, een platform waar concept artists hun werk exposeren.

Hoewel deze genoemde releasedata realistisch lijken, is het natuurlijk altijd de vraag of de ontwikkeling van de games volgens plan verloopt en de deadlines gehaald worden. Onvoorziene omstandigheden kunnen zich altijd voordoen, wat eventuele vertragingen met zich mee kan brengen.

Opvallend genoeg zijn de vermeldingen van beide projecten direct verwijderd toen het nieuws online veel aandacht trok. Momenteel zijn op Hung Nguy’s profiel alleen al uitgebrachte titels te zien, zoals Company of Heroes 3, The Quarry, en meer.

Marvel’s Wolverine werd in september 2021 aangekondigd en bevond zich destijds nog in een zeer vroeg stadium van ontwikkeling. Bend Studio daarentegen werkt aan een compleet nieuw project, waarover nog weinig details bekend zijn. Het lijkt er echter op dat het spel een openwereldtitel zal worden.

FAQ

1. Wat heeft de concept artist onthuld?

De concept artist, Hung Nguy, heeft mogelijk per ongeluk de releasedata van Marvel’s Wolverine en het nieuwe project van Bend Studio onthuld op zijn ArtStation-pagina.

2. Wat zijn de vermeende releasedata?

Volgens de informatie die online verscheen, wordt Marvel’s Wolverine naar verwachting in 2024 uitgebracht en het nieuwe project van Bend Studio in 2025.

3. Zijn deze releasedata betrouwbaar?

Hoewel de genoemde releasedata realistisch lijken, kan de ontwikkeling van de games altijd vertraging oplopen door onvoorziene omstandigheden.

4. Waarom zijn de vermeldingen van de projecten verwijderd?

Zodra het nieuws online veel aandacht kreeg, werden de vermeldingen van beide projecten van de ArtStation-pagina van Hung Nguy verwijderd.

5. Wat weten we over de games?

Marvel’s Wolverine werd aangekondigd in september 2021 en bevindt zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling. Het nieuwe project van Bend Studio is nogal mysterieus, maar het wordt vermoedelijk een openwereldtitel.