In de Release Radar: nieuwe releases voor de Nintendo Switch

In de Release Radar: nieuwe releases voor de Nintendo Switch

Uncategorized

Volgende week worden er weer verschillende spellen uitgebracht voor de Nintendo Switch. Hier zijn een paar interessante releases om in de gaten te houden:

Paperman: Adventure Delivered is een platform-avonturenspel waarin je als postbezorger op zoek gaat naar verloren post. Je wisselt tussen verschillende personages met unieke vaardigheden om de post terug te vinden en de hebzuchtige draak te verslaan.

Avatar The Last Airbender: Quest for Balance is een actie-avonturenspel waarin je het avontuur van de originele serie beleeft. Je speelt als Aang en zijn vrienden en probeert alle elementen te beheersen. De game is ook samen met een vriend(in) te spelen.

Whateverland is een point-‘n’-click-avontuur dat zich afspeelt in een wereld waarin moraal grijze zielen verbant. Jij speelt als Vincent, een dief die probeert te ontsnappen met de hulp van kleurrijke personages. Het spel bevat puzzels, verschillende eindes en een kleurrijk moreel spectrum.

Daarnaast worden er nog veel meer spellen uitgebracht, zoals Gloomhaven, Mortal Kombat 1, You Suck at Parking, en The Legend of Nayuta: Boundless Trails. Bekijk het volledige overzicht in de Nintendo eShop.

Welke game kijk jij het meeste naar uit? Laat het ons weten in de reacties!