Nieuw seizoen van Rainbow Six Siege brengt grote veranderingen

Nieuw seizoen van Rainbow Six Siege brengt grote veranderingen

Uncategorized

Operation Heavy Mettle nadert zijn einde, wat betekent dat Rainbow Six Siege klaar is om te beginnen met een nieuw seizoen. Dit nieuwe seizoen zal het spel voorzien van een aantal opwindende veranderingen en updates, waardoor spelers zich moeten aanpassen aan de nieuwe gameplay. Ubisoft heeft aangekondigd dat het nieuwe seizoen, genaamd Operation Deep Freeze, op 28 november 2023 van start zal gaan.

Een van de grootste toevoegingen aan het spel is de introductie van een nieuwe operator genaamd Tuburão. Tuburão is een defensieve operator uit Portugal en beschikt over de unieke gadget “Zoto Canister”. Met deze gadget kan hij oppervlakken bevriezen en vijandelijke gadgets vernietigen. Bovendien heeft Tuburão ook de mogelijkheid om de voetstappen van aanvallers tot 40 seconden lang te zien, vergelijkbaar met de vaardigheid van Jackal.

Daarnaast wordt Operation Deep Freeze ook geleverd met een nieuwe map genaamd “Lair”. Deze ondergrondse bunker zal beschikbaar zijn voor verschillende game modes en belooft een uitdagende omgeving te bieden voor zowel aanvallers als verdedigers. Hoewel de exacte locatie van de map nog niet bevestigd is, lijkt het er sterk op dat het zich afspeelt in Portugal, net zoals de nieuwe operator.

Naast de nieuwe operator en map, brengt Operation Deep Freeze ook enkele belangrijke veranderingen in de gameplay en operators. Een opvallende verandering is dat spelers nu Mira’s raam kunnen vernietigen met Sledge of Ash, wat een nieuwe uitdaging vormt voor Mira-spelers. Daarnaast krijgen console spelers ook enkele verbeteringen, zoals uitgebreidere menuopties en de mogelijkheid om de controller helemaal aan te passen aan hun voorkeur.

Kortom, Operation Deep Freeze markeert het begin van een nieuw tijdperk voor Rainbow Six Siege. Met de toevoeging van nieuwe operator, map en gameplay-veranderingen, is er genoeg om enthousiast over te zijn. Bereid je voor op 28 november 2023 en ga de uitdagingen van Operation Deep Freeze aan!

FAQ

Wat is Operation Deep Freeze?

Operation Deep Freeze is het nieuwste seizoen van Rainbow Six Siege, dat op 28 november 2023 van start gaat. Het brengt een nieuwe operator, een nieuwe map en diverse gameplay-veranderingen met zich mee.

Wie is Tuburão?

Tuburão is de nieuwe defensieve operator die geïntroduceerd wordt in Operation Deep Freeze. Hij komt uit Portugal en beschikt over de “Zoto Canister” gadget, waarmee hij oppervlakken kan bevriezen en vijandelijke gadgets kan vernietigen.

Wat is de nieuwe map van Operation Deep Freeze?

De nieuwe map van Operation Deep Freeze heet “Lair” en is een ondergrondse bunker die beschikbaar zal zijn voor verschillende game modes. Hoewel de exacte locatie nog niet bevestigd is, wordt vermoed dat het zich afspeelt in Portugal.

Wat zijn de belangrijkste gameplay-veranderingen in Operation Deep Freeze?

Enkele van de belangrijkste gameplay-veranderingen in Operation Deep Freeze zijn onder andere de mogelijkheid om Mira’s raam te vernietigen met Sledge of Ash, verbeteringen voor console spelers zoals uitgebreidere menuopties en de mogelijkheid om de controller volledig aan te passen aan individuele voorkeuren.