TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 breidt uit met 2023 TT Races Roster DLC

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 breidt uit met 2023 TT Races Roster DLC

Uncategorized

In het nieuws van vandaag kondigen we met trots de release aan van de 2023 TT Races Roster DLC voor TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3, zoals beloofd door RaceWard. Deze DLC voegt officiële content toe aan de al aanwezige 2022 Tourist Trophy content, waardoor spelers kunnen genieten van de nieuwste editie van dit spannende evenement.

Met de nieuwe DLC worden de coureurs en hun motorfietsen van 2023 aan de game toegevoegd. Hierdoor zijn er nu in TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 in totaal 43 coureurs beschikbaar, allemaal in hun bijgewerkte versies. Binnen deze selectie zijn er 12 compleet nieuwe deelnemers, waaronder bekende namen zoals Josh Brookes en zijn 2023 BMW M1000RR. Deze toevoegingen zorgen voor een nog realistischere ervaring bij het spelen van de game.

Daarnaast bevat de DLC niet alleen nieuwe coureurs, maar ook een reeks andere verbeteringen en extra functies. Een van deze functies is de nieuwe time trial-mode, die nu op alle platformen beschikbaar is voor bezitters van alle versies van de game. Dit biedt spelers nog meer uitdagingen en mogelijkheden om hun vaardigheden te testen op het iconische Isle of Man-circuit.

Naast het uitbreiden van de game-ervaring, is de 2023 TT Races Roster DLC ook bedoeld om het komende eSport-seizoen van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 te ondersteunen. Meer details over dit spannende evenement zullen binnenkort worden onthuld.

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Voor degenen die de DLC willen aanschaffen, is het nu beschikbaar voor € 14,99. Bezitters van de Deluxe versie van de game kunnen de DLC gratis downloaden.

Veelgestelde vragen

Wat is de TT Races Roster DLC voor TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3?

De TT Races Roster DLC is een uitbreiding voor TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3, waardoor spelers toegang hebben tot de officiële content van de 2023 TT Races. Hierbij worden nieuwe coureurs en motorfietsen toegevoegd aan de game, waardoor de ervaring nog realistischer wordt.

Welke nieuwe functies en verbeteringen zijn er toegevoegd aan TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3?

Naast de 2023 TT Races content bevat de DLC ook andere nieuwe features, waaronder de toevoeging van een time trial-mode. Deze mode is nu beschikbaar op alle platformen voor bezitters van alle versies van de game, waardoor spelers nog meer uitdagingen kunnen aangaan.

Waar kan ik TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 en de TT Races Roster DLC kopen?

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. De TT Races Roster DLC is te koop voor € 14,99. Bezitters van de Deluxe versie van de game kunnen de DLC gratis downloaden.

Bron: [link]